Lakota po svetu

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Obvezen ogled filmčka za vse!

KLIK!

Potem se pa malo zamislite kaj delate s hrano, kolko je zmečete vstran in v kakšnem RAJU živite potem pa še vseeno jamrate kak vam je težko, ker si ne morete kupit najboljšega računalnika, bmwja in ostalega LUKSUZA
bonk.gif

Slovenija je ZLATA!!

Bodimo srečni in ponosni, da smo Slovenci in, da nam nič ne manjka pa čeprav na koncu meseca ne ostane nič denarja za šparat.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
To je že bilo ... a ni nič slabega, če se čim večkrat ponovi.
Se strinjam... še največji revež pri nas živi zelo dobro v primerjavi z skoraj milijardo ljudi...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
To sam zato ker s emorte vsi neki vozit v nekih dragih avtih pa kupovat najdražje stvari za brezveze. Če bi bili vsi bolj skromni pa bi blo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Tukaj gre bolj za to, da prebivalstvo exponentno narašča. Če bi ljudje delali potomstvo po svojih zmožnostih tega ne bi gledali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Če bi imel enega froca, bi ga komot nafutral, tako ko ima pa celo vas je pa malo težko.

V naravi se zmeraj naredi ravnovesje, če pustiš na miru. Tko pa na račun enih jokic razni križnarji in unicefi živijo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
J*beš take filmčke, to folku neda mislit.

To ti je prava komercializacija tega čemur je namenjen tisti video;

starving-child.jpg

Kdor bo se zdaj zgražal nad to sliko, naj ve, da s tem pripomore k temu da se to nikoli ne konča.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Naj eden kakšno statistiko nalima, kakšna je bila poseljenost afrike pred 300 leti in kakšna je sedaj.

Včasih so sprot umiral in verjetno ni populacija rasla. Sedaj ko jih je pa 3x preveč je pa čudno, da so lakote in vojne itd itd.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
saj to mi pri prvem filmčku ni jasno..... starša vesta da živita v revščini... ampak imata pa vseeno 10 otrok
confused-1.gif

drugače pa kriza ja.... nam še prelepo gre.. ampak kaj ko z malo popravki bi nam šlo 2x boljše
frown-1.gif

ah ja

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nikol nebom razumel takega folka. Oba delavca, komaj shajata, mata 3 otroke in 4tega na poti....

Mislim kako boš to h kruhu spravljal čez 25 let,... Nevem no, jaz bom mel tolko otrok, kolko si jih bom lahko
v danem trenutku lahko priovščil, torej da bosta mela vse poštimano in gut in ok, recimo 2. Nem pa mel 4ih, čeprav bi to tut
šlo skoz,...

Ko sem bil na floridi, so sosedi imeli 2 fantka, in so si nenormalno noro želeli punčko. Punčko, punčko, punčko.
Probajo tretjič in dobijo trojčke. Kasneje sem zvedel da 3 fantke. Moja babica bi rekla "bog ma dolgo šibo".
Mislim da se jim je čist prav zgodilo; ko si želiš otroka si moraš želet da bo zdrav in normalen, ne pa da zbiraš spol.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nikol nebom razumel takega folka. Oba delavca, komaj shajata, mata 3 otroke in 4tega na poti....

Mislim kako boš to h kruhu spravljal čez 25 let,... Nevem no, jaz bom mel tolko otrok, kolko si jih bom lahko
v danem trenutku lahko priovščil, torej da bosta mela vse poštimano in gut in ok, recimo 2. Nem pa mel 4ih, čeprav bi to tut
šlo skoz,...
Bill Gates enako tebe ne more razumet. Star 30 let, pa še niti podjetja nimaš, kaj šele enega miliona EUR. Bi pa mel družino pa hišo pa avto, pa big screen TV ...

(ne leti na tebe osebno)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kar je ze napisano, ustavit je treba mnozenje da ima ena druzina po 20 otrok, da bo spet ravnovesje primerno temu delu sveta.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

šlo skoz,...
Bill Gates enako tebe ne more razumet. Star 30 let, pa še niti podjetja nimaš, kaj šele enega miliona EUR. Bi pa mel družino pa hišo pa avto, pa big screen TV ...

(ne leti na tebe osebno)

Če sem recimo z revne družine z romunije, in pač nikakor mi ne uspe
met svoje firme in in dost keša, nemoraš proti temu nič naredit...
Neglede na te okoliščine pa lahko nekaj naredim proti temu, da
nem mel 6 otrok, če še sebe komaj preživim...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
in kje piše da moraš preživljati "otroke" do 25 leta
confused-1.gif

otroci ne smejo delati od. npr 16 leta naprej (študentski servis?)
sprasujem se.gif

sploh pa več kot imaš otrok, večja je možnost da se bodo tvoji geni prenašali naprej.
npr. maš za lizing obrok, nimaš pa dovolj denarja da bi imel 1otroka?

če nimaš 100k€ na računu nisi upravičen do otrok?
bonk.gif