Lacoste majice

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
kako bi se prek neta sploh lahko prepricanl ce so original?

pa v zivo? kaj ubistvu ''ponarejevalcem'' onemogoca, da bi nardil identicno majico? se pojavljajo tako dobri ponaredki, da se to ne opazi?

majice na ebay so ponaredki al originali? nekdo je napisal da so v vecini fake. jih je kdo narocal? kolko je placal?

kolko stane veleprodajna cena za obicno lacoste polo majcko? recimo da vzames 100 komadov.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
ALO, bomo kej kupil al ne. Jest bi 3-4 komade zazihr al pa še kej več.
smile-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
pa ja ne moreš preko neta kupovat oblačila, saj ti na koncu niti ne stojijo lepo. zbereš 80€, si kupiš eno lacoste za prav in si pravi đek. jebiga, ni to firma za vse:D

nike,puma.press

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem no, moj sorodnik si je prvleko ful kao Lacoste majc iz Turčije za male gnare. Verjetno še on ne ve, da je to kao neka firma.
No, saj meni tudi Lacoste ni neke všeč.

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
pa ja ne moreš preko neta kupovat oblačila, saj ti na koncu niti ne stojijo lepo. zbereš 80€, si kupiš eno lacoste za prav in si pravi đek. jebiga, ni to firma za vse:D

nike,puma.press

Jaz sem dav včeraj 150 eur za lacoste polo, očitno res ni to firma za vse, ker potem vsi kupujejo enobarvne maje, potem je vseeno če kupiš H&M
priden.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ponavadi so LaCoste majice z vodoravnimi črtami, na levi zg. je pa čisto majhen krokodilček, tako da se jih res hitro prepozna. Je pa res škoda dat toliko denarja za to firmo, saj za polovično ceno dobiš že od Murphy&Nye, TT, HH,...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
jaz kupujem Lacoste v Gruškovju - Regal shop pred Hrvaško mejo, ceneje 15 do 20%.

Dal za zimsko jakno 205 EURO, v Europarku v Mb 250 EURO

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:

nike,puma.press

Jaz sem dav včeraj 150 eur za lacoste polo, očitno res ni to firma za vse, ker potem vsi kupujejo enobarvne maje, potem je vseeno če kupiš H&M
priden.gif

150..na razprodaji?

Koliko je pa potem bila njena prvotna cena, 200?

Jaz sem kupil 2 Stone Island, pa sem dal samo malo več, kot ti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tvoje pisanje ne bo povsem držalo.

Ponavadi so Lacoste majice povsem enobarvne ter so najbolj tipične Lacoste majice, ki so namenjene golfu.

Velikost krokodilčka je tudi povsem odvisna od modela majice, za golf največji, yachting malo manjši, prosti čas še manjši.

Enobarvne majice imajo okliko rokava "gumico", ki prilega roki, medtem ko so yachting povsem opletajoče, itd.

Paul&Shark je ena takšnih, ki imajo tipično črtaste majice.

Da ne delam preveliko znanost iz tega bom raje nehal.
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pravzaprav je Lacoste bil tenisač in je po koncu kariere začel delat majice.Idejo za svojo prvo majico, ki je bila bela, je našel v tenisu.

Paul&Shark je pa seveda predvsem jahtarska firma.Itak pa s emajice obeh znamk danes nosijo predvsem kot casual oblačila.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Drugače so pa nabavne cene originalnih Lacoste polo majčk (za 25+ komadov) med 17 in 23 EUR + MWst. (pri grosistu v nemčiji).

Hmm dvomim da boš dobil takšno ceno od grosista za 25 komadov. Preverjena informacija od Slovenskega uvoznika => Cena komada je cca. 36,00€! Torej ne moreš ti kot fizična oseba ki kupi 25 kosov dobit boljše cene od uvoznika ki ima po celi sloveniji 16 ali več štacun, sem pozabil točno številko? Popravi me če se motim!

Lp