laboratorijska tehtnica

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa ti res nimaš kaj pametnejšega za počet?
Nobelova nagrada mu ne uide.
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
prdec je v telesu pod pritiskom, ki je večji kot je zunanji , pomeni, da je stisnjen.
torej ima glede na volumen večjo maso kot okoljski zrak , torej je "težji". in ko prdneš si potem "lažji".

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
prdec je v telesu pod pritiskom, ki je večji kot je zunanji , pomeni, da je stisnjen.
torej ima glede na volumen večjo maso kot okoljski zrak , torej je "težji". in ko prdneš si potem "lažji".

Ampak je neverjetno, kakšne filozofske debate padajo zadnje čase na temo kakanja, prdenja, "teže" prdeca ...
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..kako lahko kdorkoli vpraša a je prdec težji al lažji od zraka.

kje amte nos. na glavi ali na stopalih. k sediš, da ne rečem stojiš, pa recimo, da si nag in ga sspustiš. a zavohaš al ne. seveda ja. torej gre iz riti proti glavi. vsaj večina prdi skoz rit, k je nekje med nogam, glava je pa vsaj za par reber višje.

zdej okol vode. ajde recimo, d agre vlaga ven. sam..ta vlaga ostane na..obritovju...torej se iz inside premakne na obside..ampak je še vedno onside. se prav na ans. prdec je pa..v luftu.
in sem probal prdnt v robcek..ni zaznat vlage. bom pa preveril pod mikroskopom še.

in zanimivo, da si tudi tukaj nismo enotni, a si lažji, ali težji. v principu pa lahko po pravem rafalu stisneš opas za eno luknjo.

patriot..čakam tehovnika za prenose za raženj. raženj je že narjen. še motor..do 29 bo..upam.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in sem probal prdnt v robcek..ni zaznat vlage. bom pa preveril pod mikroskopom še.
Moraš dat robček na usta, saj le z ustnicami lahko zaznaš vlago.
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hm..bom ponovil

na srečo jem herbalife in je zaloge za malo vojno..to tok smrdi.

jutr grem pa na daljšo vožnjo z avtom s še enim sodelavcem..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
revež še ne ve kaj ga čaka.

nazadnje k sem mel..vojno stanje..se zjutri zbudim..mal zadiham na polna pljuča..zgleda, da danes ni bilo hudo..grem scat, do hladilnika po vodo..pridem nazaj do sobe odprem vrata..KATASTROFA..sem prvo preveril a jedina še diha, pol okn odprl..so vrabci iz gnezda ven padl, črni kos je udaru hrbtni let na travo..pol ure pozneje sem jedu zbudu, da zuni je full sveže, če greva malo ven.
da o kovtru ne zgubljam besed. ni šans, da kaka pršica preživi.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Če bi prej povedal, da boš vagal prdce, bi ti prej tudi ustrezno svetoval.
Torej, ti ne rabiš vage s točnostjo 100 kil +-ne vem kolk, ampak diferencialno analitsko tehtnico, ki ti bo merila samo razliko sedaj/potem. Mam že shemo, kako bi se to dalo rešit: izgled vage, kot jo imajo pravosodni v grbu, 100kg na eno stran, 100kg na drugo tako, da je sredinski kazalec v nultem položaju - tehtnica je uravnotežena. Pokriješ oba pladnja tehtnice s steklenim zvonom, da preprečiš vpliv prepiha. Merjena oseba med meritvijo ne sme dihat. V rit mu vstaviš nekakšen auspuh, da bo pline izločil izven pokritega pladnja in v tistem trenutku zabeležiš odklon sredinskega kazalca. Če gre v plus, je težji, če gre v minus, pa lažji.
cool-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
V bistvu bi lohk to sami posneli. Rabimo snemalca (npr vsaj 2 za različne kote), potem vago (izdelam jaz), prduljo (se javi softi) in komisilo treh sexy članic komisije (se javijo maci, škorpi in shai).
Prispevek potem prodamo Brainiacom in delimo prihodek.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..kako lahko kdorkoli vpraša a je prdec težji al lažji od zraka.

kje amte nos. na glavi ali na stopalih. k sediš, da ne rečem stojiš, pa recimo, da si nag in ga sspustiš. a zavohaš al ne. seveda ja. torej gre iz riti proti glavi. vsaj večina prdi skoz rit, k je nekje med nogam, glava je pa vsaj za par reber višje.
...

prdec v nekompresiranem stanju je sicer lažji od zraka, v telesu pa je pod pritiskom in zato glede na volumen , ki ga zavzema težji
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem že rekel da to ne gre, če je oseba živa. Moč srca je prevelika in bi tehtnico spravila v nihanje. Da ne govorim o izgubi vodne pare skozi kožo in usta/nos. No, to bi se dalo rešit s polivinilom čez osebo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Če bi dobro bral patentno prijavo, bi videl, da je pladenj z osebo in kontrakvihtom pokrit s steklenim pokrovom
smirk-1.gif