Citat:
Uporabnik tomi pravi:
predvčerajšnim ko je prvič snežilo, to so se vsi z meglenkami vozli, pa še sam probam upalit pa nevem jaz nisem vido neke izboljšave drastične?! al v čem je fora
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ja sej?? Kdaj pa je upravičena uporaba meglenk?? Ko je res megla in zato smo tut pisal da je bistvo le, da si bolje viden..
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Če tlačiš ksenon, naredi tako kot je treba... primerne luči, avtomatsko nastavljive in seveda pranje...
In ja, z neprimernimi ksenonkami v starih kantah ste zelo moteči na cesti, pa še legalno ni, upam, da ostaneš brez tablic, da te bo izučilo... Tehnični pregled tudi kupuješ verjetno...
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
je pa naval meglenkarjev spet zadnje dni .. ful enim ni jasna beseda MEGLENKA
To sem tudi jaz opazil. Sredi belega dne se folk vozi z meglenkami. Where's the point?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Če tlačiš ksenon, naredi tako kot je treba... primerne luči, avtomatsko nastavljive in seveda pranje...
In ja, z neprimernimi ksenonkami v starih kantah ste zelo moteči na cesti, pa še legalno ni, upam, da ostaneš brez tablic, da te bo izučilo... Tehnični pregled tudi kupuješ verjetno...
ocitno se nisi od blizu videl pravilno zmontiranega kita. na moji 145ki z lecami ne moti prav nobenega in tudi blendal mi ni se nikoli nihce. sem jih pa odmontiral, ker se govori, da naj bi po novem letu policisti priceli z akcijo, nocem pa kazni zaradi debilov ki te kite tlacijo na luci s parabolami.
Citat:
Uporabnik xmovc pravi:
Se mi zdi, da so še najbolj moteči za tiste, ki jih nimajo.
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
ocitno se nisi od blizu videl pravilno zmontiranega kita. na moji 145ki z lecami ne moti prav nobenega in tudi blendal mi ni se nikoli nihce. sem jih pa odmontiral, ker se govori, da naj bi po novem letu policisti priceli z akcijo, nocem pa kazni zaradi debilov ki te kite tlacijo na luci s parabolami.
Normalno majstr! Pametnejši si kot cela avtomobiliska industrija, kontaktiraj večje avto. tovarne in jim razloži, da ksenon žarometi ne rabijo avtomatsko nastavljivih luči in pranja, močno boš zmanjšal njihove stroške in nagrada ti ne uide...
če pa imaš vse to narejeno, saj pišeš o pravilno zmontiranem kitu, potem pa sry, ampak seveda nimaš, če te moj prejšnji post tako zabava... Res je sicer, da si malo manj moteč, če imaš v luči lečo, ampak to ni to...
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Samo kot informacija zate, na starejšin audijih in bmwjih, pa še kje, je moč najti original xenonke (recimo 1995, 1996) letnik, brez pranja in brez avtomatske regulacije višine. Original tovarniško seveda.