Kvalitetna PVC okna

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Koga priporočate?
Interalta s katero sem imel dobre izkušnje je šla po gobe, tako da me zanima, pri kom ste vi vzeli in kako ste bili zadovoljni s samo kvaliteto oken in vgradnjo. AJM sem že nekako črtal iz seznama, ker sem videl precej šlamastike pri dveh znancih. Kakšna so kaj Simer okna?

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Jaz ti predlagam Dural. Z njimi smo sodelovali, ko sem delal še v podjetju s proizvodnjo in prodajo ALU vrat, oken in fasad. Kadar je stranka želela PVC, smo jih dobavljali od njih. Nikoli nobene pritožbe, niti problemov.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če se boš natančno poglobil v to zadevo (v kar pa ne dvomim
evil.gif
) boš ugotovil da skoraj VSI slovenski izdelovalci oken uporabljajo profile enega proizvajalca in tudi okovja so si sumljivo podobna tako po obliki kot po karakteristikah. Torej ti ostanejo robni pogoji:
-cena
-izgled
-hitrost dobave
-kvaliteta montaže
-storitve montaže
-fleksibilnost
-možnost dobave stekel za različne potrebe (različne debeline stekel v termopanu, različna obdelava profilov stekla, plinske polnitve...

shift

Guru
20. jul 2007
9.896
2.282
113
za šankom
ksz...

jst sm nabavil rehau okna.10 oken z montažo 2500€.po dveh letih še vedno zelo zadovoljen napram lesenim prej.pri meni les na oknih nikoli več

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
sej les je lep
evil.gif

samo ga je žal treba po 3-5 letih začet vsako leto vzdrževat...
Imamo v eni etaži KLI logatec okna pa les dela svoje (krivi okna in ne tesnijo) pa še barvat jih je treba....

shift

Guru
20. jul 2007
9.896
2.282
113
za šankom
je pa res daje vsaj meni les veliko lepši kot plastika.čeprav imaš sedaj tudi folirana plastična okna ki so zelo podobna pravemu lesu

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
meni so jih motirali teli:
http://www.bukovac-co.si/
s samo montaži in okni sem zadovoljen, edino roleta v dnevni sobi se mi včasih malo zatika. pa komarnik sem enkrat prehitro spustil in se mi je zabil v ohišje, tako da so mi morali komplet ohišje odpret. sicer je bilo to brezplačno, ampak vseeno...
tašča npr. ima okna od GVT, pa imajo komarniki spodaj eno vrvico, za katero jih potegneš, kar se mi zdi boljša rešitev