Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
zdaj mi pa povejte koliko vas je da rabite 12kg stroj, oziroma kaj delate s perilo, v čem je smisel toliko velikega stroja.
Sam imam 7kg pa če bi še enkrat kupoval bi najbrž kar 5kg kupil kljub 2 otrokoma. Raje vidim da pere vsak dan, kot pa da enkrat na teden.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako to misliš, da sušilec porabi veliko vode?
potem pa tako kot moj 7kg lux, pri katerem lahko samo bombaza nalozis 7kg notri. Vsi ostali programi pa so od 1-3kg.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
zdaj mi pa povejte koliko vas je da rabite 12kg stroj, oziroma kaj delate s perilo, v čem je smisel toliko velikega stroja.
Sam imam 7kg pa če bi še enkrat kupoval bi najbrž kar 5kg kupil kljub 2 otrokoma. Raje vidim da pere vsak dan, kot pa da enkrat na teden.
Nikjer ne piše da moraš nabasat 12kg vsak dan lahko pereš 4 kg, fora je v tem da lahko kakšno večjo deko ali kaj podobnega opereš doma in ti ni treba nositi v pralnico.
LP
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nikjer ne piše da moraš nabasat 12kg vsak dan lahko pereš 4 kg, fora je v tem da lahko kakšno večjo deko ali kaj podobnega opereš doma in ti ni treba nositi v pralnico.
LP
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa veš da je bolje prati sveže madeže kot zasušene?
kaj so že to "koce"
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kaj pa Bosch? Meni so ga priporočali, a kupil še nisem nič..
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Sam sem v soboto kupil LG F1480QDSP 7 kg stroj za 603€ v Saturnu v Budimpešti. Cena v BB je 860€ brez popustov, najceneje v SLO se ga da dobiti za 680€.
Toliko o tem, koliko zaslužijo naši trgovci na nas, ker smo majhni...
Če bi šel še v Ikeo kaj kupit (sicer sem šel, ker sem že bil tam), ki ima nižje cene od Italije in Avstrije, se ti že skoraj splača štartat samo zaradi takih nakupov iz Slovenije.