Kvaliteta vs. estetika

Kerega bi kupili?

• Skupaj glasov
    102
  • Glasovanje je zaprto .

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Na večerno hodim ja, tok da končam osnovno.

Tega ni bilo težko uganit iz tvojih postov
smirk-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem 'optičarka' in mi je hudo pomemben dizajn. Tako da grdega avta ne bi mela. Najin prvi skupen avto je bil Fiat Multipla.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Tako da grdega avta ne bi mela. Najin prvi skupen avto je bil Fiat Multipla.

A C3 pluriel je pa lep ??? Hjoj, ma rajš ne rečem nič, je že mX "povedal" bistvo
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Meni je pač avtek taki fajn, da si lahko streho dam dol, špegleke gor in akcija. Mi je pa všeč ena benfika cabrio zaj
cheer.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Vprašanje/anketa je čisto napačno zastavljena.

Jaz pri avtu, tako kot tudi pri večini ostalih uporabnih dobrin, ne ocenjujem le estetike in kvalitete temveč tudi njegovo uporabnost. Zadnja je enako pomembna kot prvi dve. Čez vse se preveri še cena in sprejme odločitev.

Najbolj kvaliteten avto bo sigurno tisti, ki bo imel najmanj opcij, elektronike, opreme, motor brez elektronike in podobno; manj je elementov, manjša je verjetnost za okvaro. To pomeni, da bo avto zaradi porabe, neugodnosti in še marsičesa neuporaben. Kaj češ potem z kvaliteto?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Tako grdobo sem imel, na koncu mi je bilo že ornk nerodno, zato sem jo pretopil v Bosno za 150€ (legendarna koreta je šla papa
frown-1.gif
).

cry12bpy.gif

To pa je bil res en legendarni avto še na zadnji piknik te je pripeljal
cheer.gif
Slava mu!
roza.gif

Zdej mam pa Klijota Štorijo Elan, barve unionove piksne pira
grin1.gif

Kolk je pa to dan pa noč napram unotu, pa ne bi govoril
crazy1.gif

Servo, abs, lite feltne, 16v, erbegi (upam, da mi jih ne bo nikoli potrebno sprobati
grims-1.gif

Prid v nedeljo na izlet, te bom en krog okol Bleda zategnil
wink-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Vprašanje/anketa je čisto napačno zastavljena.

Jaz pri avtu, tako kot tudi pri večini ostalih uporabnih dobrin, ne ocenjujem le estetike in kvalitete temveč tudi njegovo uporabnost. Zadnja je enako pomembna kot prvi dve. Čez vse se preveri še cena in sprejme odločitev.

Najbolj kvaliteten avto bo sigurno tisti, ki bo imel najmanj opcij, elektronike, opreme, motor brez elektronike in podobno; manj je elementov, manjša je verjetnost za okvaro. To pomeni, da bo avto zaradi porabe, neugodnosti in še marsičesa neuporaben. Kaj češ potem z kvaliteto?

OK, no, kaj še vedno ni jasno? Prvi avto je glede kvalitete točno tak, kot vsak od vas pričakuje, da najkvalitetnejši avto bo. Če en pač noče nobene opreme, pol zanj pač najkvalitetnejši avto opreme ne bo imel. Če nekdo pričakuje, da ima najkvalitetnejši avto ful opremo, ki se nikol ne kvari, pol si pač tega predstavljajte. Ne mislim pa več enih in istih reči razlagat vsakih pet postov. Če iz vsega skup še niste pogruntali kaj mislim, pol pač nekaj na blef obkljukajte, ker je vzorec že približno dovolj obširen, da zaradi par polpismenih rezultati ne bodo bistveno trpeli.