Kvaliteta vs. estetika

Kerega bi kupili?

• Skupaj glasov
    102
  • Glasovanje je zaprto .

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Recimo, da bi na trg prišel avto, ki bi bil najboljši po vseh kriterijih, ki si jih vsak od vas želi pri svojem avtu in o tem sploh ne bi blo nobenega dvoma (vsi testi v njegovo korist, ocene strokovnjakov in 'strokovnjakov', recimo, da bi mu še konkurenca potihem priznavala kvaliteto). Hkrati bi bil cenejši od konkurence, a žal grd kot Logan, Thalia oz. kerikoli avto vam je osebno najgrši.

Bi ga kupili, ali bi rajši kupili en lep avto, za katerega bi plačali več in hkrati vedeli, da je slabši?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Definitivno bi kupil boljši avto, saj mi je kvaliteta in uporabnost pomembnejša od izgleda.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Tudi meni je avto predvsem prevozno sredstvo, ampak ker Slovenci pregovorno avte kupujemo kot statusni simbol, me ful zanima rezultat ankete.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Tako grdobo sem imel, na koncu mi je bilo že ornk nerodno, zato sem jo pretopil v Bosno za 150€ (legendarna koreta je šla papa
frown-1.gif
).
Zdej sm ubodu enga lepega, fensi, z vsemi pritiklinami. Upam, da bo vsaj tako dobro služil, kot je prejšnji.
smile-1.gif

Grd al pa lep - vsak služi temu, da te prepelje iz a v b. Itak ti not sediš in grdobije ne vidiš. Vidijo jo pa drugi in mogoče se celo katera ozre za tabo (jebeštrga, bolš slaba reklama kot nikakršna
grin1.gif
).

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Če bi z anketo še ločil spola, bi bila super. Rezultati bi bili zelo zanimivi, seveda ob predpostavki, da bi vsi odgovarjali pošteno. Jaz bi, na primer, vozil tudi multiplo z aluwingom, če bi porabila 4 l / 100 km in bila zanesljiva hkrati.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
in tebe se tiče kaj drugi kupujejo, ker...?
confused-1.gif

pa preden se spraviš take poste pisat, si prej preberi kaj sploh pomeni statusni simbol
bonk.gif

jz bi kupu avti ki bi mi bil všeč, ker ni šanse da bi imel neki kar mi vizualno ne odgovarja
ne-ne-1.gif
še posebi ker bi to jz meu in noben drug

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Tudi jaz ne bi kupil avta, ki mi vizualno ne bi bil všeč.. razen če bi bil finančni stiski
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja jest tud glih nimam najlepšega avta, je pa zato dober. sam če bi imel na izbiro thalio, pol bi zihr vse ostalo vzel...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Tako grdobo sem imel, na koncu mi je bilo že ornk nerodno, zato sem jo pretopil v Bosno za 150€ (legendarna koreta je šla papa
frown-1.gif
).

cry12bpy.gif

To pa je bil res en legendarni avto še na zadnji piknik te je pripeljal
cheer.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To je isto vprašanje kot če te nekdo vpraša če bi imel pametno ampak grdo in debelo ali lepo s super geštelom ampak neumno. To so neumna vprašanje, če veš da lahko dobiš takšno, ki ti najbolj ustreza. Zato nisem glasoval.

Mel bi zanesljiv, funkcionalen in lep avto za čimnižjo ceno.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Mislim, da vsak normalen vleče neko sredino. Dober avto in še nekako okusen za pogledat. Lahko je avto še nevem kako dober, vendar če je ogaben za pogledat ga ziher ne bi kupil. Pri večini se pa itak prodaja oblika.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
načeloma bi prej vzel boljšega, ampak ker si ravno dal dacio logan in ker nasplošno ne prebavljal teh limuzinskih spak, ki so izpeljanje iz drugih modelov (thalia, fabia sedan,...), bi se v tem primeru vseeno rajši odločil za lepšega
redface-1.gif

korl, lahko vsaj v eni temi lape držiš in ne pišeš, če nimaš kaj pametnega za povedat?

p.s. ne trudi se, ker mi ni danes se prepucavat s tabo
priden.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
dame majo prednost.
cheer.gif

a je spet ta dan v mescu ko si mi fauš da živim v prelepi ljubljani, ti pa v zahojenem MB?
confused-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Izbral bi boljši avto. Rajši vidim da je avto zanesljiv, bolj varen, kot pa lep. Kaj ti pomaga lep avto če vsakih 10000km nekaj crkne.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Mongloone pravi:

a je spet ta dan v mescu ko si mi fauš da živim v prelepi ljubljani