Kva majo na Metelkovi

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
En kup đanksov in pijancev, kot ponavadi.

Požgat do tal, pa naredit park.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
En kup đanksov in pijancev, kot ponavadi.

Požgat do tal, pa naredit park.

Ti si pa omejenc, za katerega bi bilo bolje, če obrži svoja mnenja zase....

p.s.: ne mi jokat zaradi žalitve.. si sam užalil en kup ljudi, kateri se tam zadržujejo.

Cowboy

Zelenc'
3. sep 2007
10
0
1
Se strinjam s tabo WACKO.
Tudi sam sem bil včasih proti Metelkovi, samo ko greš enkrat tja vidiš da je folk bolj cool kot v celi LJ. Neobremenjeno in sproščujoče...

Unmu gor, pa priporočam obisk....da bo lahko vsaj relevantno mnenje napisal.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nisem nič užaljen. Moje mnenje o đanksih in podobnih kvazi-umetnikih je znano - odklonilno.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Pa kakšni đanksi ? Človk a si ti že sploh bil kdaj na Metelkovi ? Grem stavit, da je v vsakem ljubljanskem d(r)iskaču na petih kvadratnih metrih več đanksov in načvakancev kot pa na celi Metelkovi skupaj.

Če so ljudje, ki zahajajo tam malo drugače oblečeni (prej izjema kot pravilo), poslušajo drugačno muziko kot si jo verjetno vajen slišat po radiju in jih ti in tebi podobni osebki ne (z)morete razumet, še ne pomeni da so đanksi i kvazi umetniki !!

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res,še nikoli nisem bil na Metelkovi. Sem šel edino parkrat zjutraj mimo in videl vse nasmeteno, pixne pa to...

Drži, osebkov ki tja zahajajo ne razumem in jih niti ne poskušam razumeti. Bolj elegantno je zadeva rešena v Kranju, kjer se je alterativcem namenila stavba starega bazena na otočku, pa tam furajo umetnost po mili volji. Štroma in vode pač nimajo, a kaj bi tisto...