Kuža BEAGLE

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Koliko € pa si odkartal zanj?

800€
shocked-1.gif
, ampak mi ni žal ni centa...(vem, nekdo bo rekel, da nisem diht, ampak proti nekaterim cenam ki jih psi dosegajo je to "bakšiš"

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
To kar si napisal je čista resnica...pri Beaglu pa sploh....ja takole bom rekel, kavč in posteljo si je že izboril, ampak to sem vedel še predno je prišel k nam domov, preprosto zato, ker nas to ne moti pri drugih stvareh pa ni pardona, čeprav mu to trenutno še zelooooo težko dopoveš ampak vztrajam...

In ja , tudi svoj blog ima, ampak še nič gor, čakam da se nabere slik...trenutno je sledenje z fotoaparatom "mission inpossibile", slikaš ga lahko samo takrat ko spi..ali poležava...he he. Lump.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Se ga dobi tut za 300, ampak kaj je 800e za (zdravega) pravega prijtelja. So pa vrhunski royalbellci biglov tut
po 2 jurja mimgrede, razni šampijoni, majo ceno kot da konja kupuješ.

Jas cene mojga psa niti ne upam povedat, ker me bote vprasali če ga menjam za staro počitniško prikolico
hysterical-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Hihi, glih iste igračke ima kot najin rotvajler...pa važno, da vse piska in poka.

Ampka največje veselje je še vedno s prazno plastenko (tudi Emmo jo ima, vidim). Našemu Aronu se ob tem čisto zmeša in divja s tisto flašo naokrog dokler je čisto ne pomečka in ne odšraufa pokrovčka
smile-1.gif

Mitzy, vidim da imaš, brez zamere... jaz jim pravim kar "troleybusi" in so mi kot pasma zelo cart, podobni Beaglom, ali pa Beagli njim ampak "hardcore" različica...
Verjetno je kr trmast ali pač ne ( ne poznam toliko značaja in govorim to kar sem slišal)
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mi mu dovolimo vse, le pri kosilu mora bit stran od mize, da ne fehtari ipd, pa da mu ne delamo luštov z raznimi pečenkami,
ker je kot sem rekel nonstop "starvin' marvin". Ampak sčasoma tut to "dobiš" nazaj, ko ti kak poznavalec reče kako
lepo linijo ima, pa ko ga pograbi za kožuh ni grama špeha. Kolega ma tako zavaljenega, da nemore s psom niti 500m
na sprehod
bonk.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
jap...za 300 se ga res dobi....sploh pri prodajalcih tipa ...ah niso vredni kakeršnekoli reklame , še tiste najslabše ne, zato jih sploh nebom imenoval....
verjamem, da si dal full zanj, ampak se ti vse povrne čez ljubezen ki ti jo na nek način daje...
cheer.gif

Citat:
Mi mu dovolimo vse, le pri kosilu mora bit stran od mize, da ne fehtari ipd, pa da mu ne delamo luštov z raznimi pečenkami,
ker je kot sem rekel nonstop "starvin' marvin". Ampak sčasoma tut to "dobiš" nazaj, ko ti kak poznavalec reče kako
lepo linijo ima, pa ko ga pograbi za kožuh ni grama špeha. Kolega ma tako zavaljenega, da nemore s psom niti 500m
na sprehod

Ti verjamem, naš ko čuje, da so se odprla vrata hladilnika je takoj zraven, pa če sem še minuto nazaj preverjal ali sploh še živi ko je tako trdno spal...Pa do sedaj iz hladilnika, mize ni dobil še ničesar, pri tem sem zelo dosleden in semže vsem članom zagrozil da jim bom prste posekal če zalotim koga da mu daje z mize pod mizo ali mimo obroka..

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ni bil tako hudo drag, ampak marsikdo nebi dal niti polovico tega. Sploh danes ko lahko psa kupis v
10ih minutah, (večinoma kolegom & znancem rihtam pse, ampak pazim na pravo poreklo), pa smo
rabli argentino, pa kličem gor dol, ja nismo psarna, mamo psico, sosedi samca, gor dol, pošlje slike,
pes je bil res dober... Kok so stari? Ja 4 tedne... Kdaj ga lahko prevzamem? Ja lahko vam ga danes
pripeljemo. WTF? Ponavadi kupec pride po psa, da še vidi psico, po možnosti se samca, se da avans,
in se počaka tam najihtreje 5 tednov pri mali pasmah pa tam do 10 za bolj problematične pasme, kot
je recimo kak bullterier. Model je bil (nočem povedat kraja, ker nebom delal reklame ne dobre ne slabe)
od mene oddaljen 80km, in je pozvonil na zvonec po eni uri. Dobesedno "fu*nil" je psa v avto, pa hitro
do kupca. Sem študiral, da ma mogoče kake opravke, veterinarja tukaj, da še psico pripelje, in mi model
prnese 4 tedne staro argentino za skoraj polovično ceno, brez matere na ogled, brez vseh papirjev, niti
cepljen niti nič... Sem rekel brez zamere, ampak psa brez vsakega papirja, jaz nemislim nekomu rihtat...
Sem mu dal 10€ za bencin, da ni zamere, in to je to. Mislim svašta. Ko sma pa s kolegom kupovala
bullterierja, pa je "vsa čast" lastniku, tolko da nisma rabla prnest potrdila o nekaznovanosti, hotel vedet
kje bo pes živel, si zapisal naslov, po ovinkih spraseval zakaj se je odločil za to pasmo... Res vzreditel
prve klase! Pol ko je zvedel od kod je moj pes, se je recimo da "ohladil" in nama predal
okoli-in-okoli-grizočo-se belo kepico z jajčasto glavo :D Na nivoju.

Tak da pri nakupu je treba bit pazljiv, te preprodajalce bi blo treba zatret, ampak dokler bodo daleč najcenejši
od konkurence, bo posel cvetel... Žalostno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če je že neko glupo naklučje, da se mu recimo res da kaj z mize (kak hrustanec, manjša kost) pol recimo to naredim
po kosilu, v redkih primerih se pa vstanem, in mu jo odnesem ven, ga pokličem, in mu jo dam zunaj, tako da ne pogrunta
da je kost prišla z kuhinjske mize, ampak vrta.
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
iiiiiiiijjjjjoooooojjjjjjj kok je pa to cukrček
srce-1.gif
(mogla sm komentirat)

hihi, se mi zdi, da boš imel še veliko smeha in norčij z njim, prov tko navihan zgleda
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma saj 800€ niti ni tak denar, za svojo psičko (Husky) sem 8 let nazaj dal cca 500€, pa mi ni bilo nikoli žal, čeprav jih je že kar nekaj nakurila, recimo povzročila prometno nesrečoo, ki me je koštala takratnih 200.000 sit
smile-1.gif
.

Bi pa tule izkoristil priliko, če kdo ve za kako dobro leglo Višavskih terierjev, že dolgo si ga želimo v familji, pa še družba bo za našo "gospodično".

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
mimgrede, če maš hišo zavarovano, potem to zavarovanje krije škodo, ki jo povzroči pes.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, če si ga zavaroval zraven, sicer pa ne. Pa še to so pol neke varjante kolko metrov od hiše...

Tako da če si ti z LJ, tvoj pes pa zakuha prometno v CE, nebo nič z kritjem s police. Vsaj meni je
blo tako razloženo, bo številko bolj točno vedel...

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:

Mitzy, vidim da imaš, brez zamere... jaz jim pravim kar "troleybusi" in so mi kot pasma zelo cart, podobni Beaglom, ali pa Beagli njim ampak "hardcore" različica...
Verjetno je kr trmast ali pač ne ( ne poznam toliko značaja in govorim to kar sem slišal)
confused-1.gif

Jap, tale naš trolejbus ima kar precej skupnega z beaglom, s tem da je malo manj divji in malo bolj učljiv, na čase malo trmast (eno stvar mu rečeš 10x pa te ignorira, čeprav ve kaj hočeš od njega
grin1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
jap, se strinjam mladički so spoloh zelo cart zverinice.....ampak tvoj kuža je tvoj kuža in zate najlepši pa če je mlad al pa star....se strinjaš?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale

Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Hihi, glih iste igračke ima kot najin rotvajler...pa važno, da vse piska in poka.

Ampka največje veselje je še vedno s prazno plastenko (tudi Emmo jo ima, vidim). Našemu Aronu se ob tem čisto zmeša in divja s tisto flašo naokrog dokler je čisto ne pomečka in ne odšraufa pokrovčka
smile-1.gif

Enako pri nama. Človek ne more verjet, kolk je lahko rotvajler en igriv in otročji psiček...pa ful so brihtni, tale najin skoraj vse razume, kar mu rečeš...pa tut uboga fajn. Spi pa s povštrom LOL...pa smrči kot tavelik
smile-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mal je vseeno razvajen, pa na druge pse je občutljiv, ker ga je napadel pes, ko je bil mladiček (si zapomni)...sam drugač je pa fajn pes, pa vedet moraš, da ima tut pes rad svoj mir in ko je tečen, ga moraš pustit pri miru. Pa kosti čuva kot svetinjo :D

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Moj je tud čist razcartan,prave muce tile rotvajleri
cheer.gif

Je pa fajn brat tole temo, ker se vidi,da se enim cuckom lepo godi
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Mal je vseeno razvajen, pa na druge pse je občutljiv, ker ga je napadel pes, ko je bil mladiček (si zapomni)...

No ja, mogoče že res, ampak nikakor se negre ognit temu, da je to pač pes ki je bil "delan" za čuvanje, in tega nagona
pač negre zatreti. Kot bi od beagla zahteval naj se ne potepa. Težka bo. Tut našega že pokojnega psa je nekoč napadel
drug pes, pa je bil popadljiv samo do nemških ovčarjev, ker ga je nemški ovčar tut hotel nacotat.

Pa recimo ko se hrani, mu lahko greš z roko v skledo polek gobca?