Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Koliko € pa si odkartal zanj?
800€
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Koliko € pa si odkartal zanj?
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Hihi, glih iste igračke ima kot najin rotvajler...pa važno, da vse piska in poka.
Ampka največje veselje je še vedno s prazno plastenko (tudi Emmo jo ima, vidim). Našemu Aronu se ob tem čisto zmeša in divja s tisto flašo naokrog dokler je čisto ne pomečka in ne odšraufa pokrovčka
Citat:
Mi mu dovolimo vse, le pri kosilu mora bit stran od mize, da ne fehtari ipd, pa da mu ne delamo luštov z raznimi pečenkami,
ker je kot sem rekel nonstop "starvin' marvin". Ampak sčasoma tut to "dobiš" nazaj, ko ti kak poznavalec reče kako
lepo linijo ima, pa ko ga pograbi za kožuh ni grama špeha. Kolega ma tako zavaljenega, da nemore s psom niti 500m
na sprehod
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Mitzy, vidim da imaš, brez zamere... jaz jim pravim kar "troleybusi" in so mi kot pasma zelo cart, podobni Beaglom, ali pa Beagli njim ampak "hardcore" različica...
Verjetno je kr trmast ali pač ne ( ne poznam toliko značaja in govorim to kar sem slišal)
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Hihi, glih iste igračke ima kot najin rotvajler...pa važno, da vse piska in poka.
Ampka največje veselje je še vedno s prazno plastenko (tudi Emmo jo ima, vidim). Našemu Aronu se ob tem čisto zmeša in divja s tisto flašo naokrog dokler je čisto ne pomečka in ne odšraufa pokrovčka
Citat:
Mal je vseeno razvajen, pa na druge pse je občutljiv, ker ga je napadel pes, ko je bil mladiček (si zapomni)...