Kuža BEAGLE

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Enga majo v bloku in je očitno da ga ne zgonijo dovolj. Dva rahla sprehoda dnevno. Vidit je kot kocka in pogled ma prav žalosten. Se mi kr smili, ko ga vidim.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Beagle mora biti kockast...( čudno, ampak je res)
Glede žalostnih oči...hja take imajo, da jim nemoreš odrečt nič....
Za gibanje se pa strinjam, premalo....
uf-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ma nevem no. Mislm, da se vidi kdaj je pes predebel. In tukaj se men zdi, da je očitno, da ga preveč futrajo in premal zgonjo. Pomoje more neki tazga zgledat, če se dost ukvarjaš z njim.
beagle.jpg

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kakor so meni rekli, je psa treba ob strani po rebrah potipati, pa če se ne čutijo, je predebel.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Ko sem omenil kockast, nisem mislil na debelost ampak strukturo kosti, sicer sem vse to zvedel od vzreditelja, več pa bom lahko povedal šele čez nekaj časa, namreč še dober mesec pa ga dobimo...

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Po zakonu bi mogli biti mladički pri vzreditelju do devetega tedna starosti
wink-1.gif

escada66 ste malčke že šli kaj pogledat? Ti želim, da bi ti ta en mesec čim hitreje minil
smile-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Ojla, mladiček je že doma.
To če ne vidiš in ne doživiš nemoreš verjet, pa to je HIPERAKTIVNO,
confused-1.gif
.
Trenutno mu je ime GRIZLI, sliši pa tudi na ime Emmo...slike so v profilu.
Je pa zlat....pravi cuker
priden.gif

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Ojla, mladiček je že doma.
To če ne vidiš in ne doživiš nemoreš verjet, pa to je HIPERAKTIVNO,
confused-1.gif
.
Trenutno mu je ime GRIZLI, sliši pa tudi na ime Emmo...slike so v profilu.
Je pa zlat....pravi cuker
priden.gif

Ful huda marcina
smile-1.gif

Kot je razvidno iz slik je marcina že navajena na kletko....
zmaga.gif

Kar se pa grizenja tiče pa moj beagle kljub starost (1leto +) še vedno zelo rad grize (na vrtu ni več nizkoraslih grmičev in dreves z vejami pod 1,5 m)...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ma ja ime....Je bilo kar zoprno ga zbirat ker je moralo bit na "E" in tista taboljša oz ki so bila men všeč so že bila v leglu...zato Emmo , sicer se meni ne zdi tolk napačno, važn , da čuje nanj...itak bi ga najraje klical kar " krokodil"...

Danes je bila panika ker je bil sam 2 ure....nekako nisem imel srca ga kar v kletko zapret, zato sem kletko postavil v kuhinjo pred drsna vrata, da jih ja nebi mogel odpret
hysterical-1.gif
v predsobi in jokcal...seveda je spustil v kuhni vse izločke, tako da je bilo kar pucanja...
Full mi je u bedu ga samega puščat, samo se bo moral nekako navadit tudi na to, saj bo moral biti vsak dan 4 ure sam....
Ampak mala štetočina je tak cuker....

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
hvala Kibibi, sem mu povedal da si ga pohvalil, in se od zadovoljstva že pol ure z zobmi obeša na mojo roko...joke..
Tudi tvoj Ovčar je pravi lepotec...kolk je star, če ni skrivnost?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Malcomx..hvala......tvoj je pa tud mrcina....pa verjetno je kavč samo njegov , a ne...

Se zavlečejo te žverce pod kožo, ....moj me je danes zjutraj ( zame sicer ob 05.30 še ponoč) ko je pridivjal od nekod, nimam pojma kaj je počel....se čist po " pupyevo" zvlekel na posteljo ( ponavad jokca in hoče gor) danes si je pomagal kar z blazino in hop v moj nos....budnica je bila zelo tuleæa in boleča....ampak nebi ga dal stran pa če mi nevem kaj naredi..
stupid-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Naš Roni bo naslednji mesec star 8 let. Ta slika je izpred dveh, treh let.
Čeprav je še vedno tak mali razcrkljanec. Vsakič, ko pridem domov, se vrže na hrbet in želi, da ga čoham. Preveč sem ga razvadila.
smile-1.gif
No, pa saj, si zasluži malo več čohanja in pozornosti, ko sem pa tako malo doma z njim.
Ko je bil še mladič, smo mu pustili, da taca po hiši, pa je vedno kakšen copat našel in z njim pobegnil ven, potem smo ga pa lovili, če smo želeli cel copat nazaj. Ja, ja, z mladiči je kar pestro, ampak je lušno imet eno tako zverinico.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Hihi, glih iste igračke ima kot najin rotvajler...pa važno, da vse piska in poka.

Ampka največje veselje je še vedno s prazno plastenko (tudi Emmo jo ima, vidim). Našemu Aronu se ob tem čisto zmeša in divja s tisto flašo naokrog dokler je čisto ne pomečka in ne odšraufa pokrovčka
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Hehehe, izgleda, da imajo psi fetiš na plastično flašo. Tudi naš čisto znori, če jo lahko dobi.
smile-1.gif

Sicer je pa (da se malo pobaham) naš pravi fuzbaler. Z žogo je bolj spreten kot Ronaldo.
cool-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
ampak nebi ga dal stran pa če mi nevem kaj naredi..
stupid-1.gif

Vrjamem da mas psa rad in vse, ampak sploh pri tej pasmi velja, da je pri določenih stvareh treba bit strog,
ker biglu dovoliš 1x spat na postelji, bo to njemu v glavi kot da mu je to za celo živlenje. In sčasoma znajo
to izkoriščat, resnično malo pomerkaj kaj dovoliš, ker to je inteligentna pasma, ni to šicu al pa yorširski,
ko ga lahko vsak teden prevzgojiš. Imej v glavi, da ko si strog z njim, si strog z njim zato ker ga maš rad,
ne zato ker ga teroriziras. Meni tut ni lahko gledat mojga spajka, ki karnaprej išče hrano po stanovanju...
Lačen je 24/7, kdajbodi bi on pojedel še tako veliko posodo briketov, ampak jih nesme, ker se hitro poredijo.
In hitro mislim v roku 2 tednov, in pol še je le hudo ko mu živinozdravnik da dijeto, ko pes prav strada...

Strogost in doslednost, pes te bo mel rad neglede nato kako strog boš z njim, sicer pa se da navadit
poslušnosti. Dokler ne zavoha prve psice v času gonitve al pa kake srne v gozdu. Pol ga ne prikličeš niti z megafonom.

In če nesme spat na postelji, ležat na kavču, ga nato navadi ze zdaj. Moj je sicer lahko povsod, samo v omaro nesme
it spat, sicer pa kavči, zimski vrti, postelje, tu mu pač ne odrekam nič, ker me pač ne moti.
Ampak to je tvoja odločitev, kolko boš mu dovolil.