Citat:
Uporabnik keber pravi:
Koliko pa kaj zdržijo baterije teh ur z vklopljenim GPS sledenjem?
Zakaj? Saj če ne želiš, pač ne vklopiš GPS-jaCitat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mislim da je boljše, da kupiš uro, ki ima posebej GPS. Npr Polar RCX3 ali kaj podobnega.
Saj sem napisal, da ima ura tudi sekunden intervalCitat:
Pa da mi vsako minuto pokaže lokacijo, se mi zdi dokaj malo (sploh za kako smučanje). Recimo interval 10 sekund bi bil že bolj uporaben.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mislim da je boljše, da kupiš uro, ki ima posebej GPS. Npr Polar RCX3 ali kaj podobnega.
Ima, samo potem je 15 ur že malo švoh (in to verjetno pomeni pri idealnih vremenskih in terenskih pogojih (odprto) in novi bateriji.Citat:
Pa da mi vsako minuto pokaže lokacijo, se mi zdi dokaj malo (sploh za kako smučanje). Recimo interval 10 sekund bi bil že bolj uporaben.
Ja mater ej. Ja kdaj pa ti smučaš 15 ur skupajCitat:
Uporabnik keber pravi:
Ima, samo potem je 15 ur že malo švoh (in to verjetno pomeni pri idealnih vremenskih in terenskih pogojih (odprto) in novi bateriji.Citat:
Ja če GPS-a ne boš rabil, potem res ne boš kupil takšne ureCitat:
Vseeno je po mojem bolj priročno imeti posebej GPS. Baterija pri uri ti bo zdržala več, pa ne vem zakaj bi plačal pri uri še GPS, če ga potem ne bom rabil. Če bi bila ura 100€ ok, ampak je nekje okrog 400€. Za ta denar pa lahko pri Polarju dobiš vse to kar ima ta ura, pa še ostane ti cca 100€.
Pa a lahko to uro uporabiš na biciklu (da imaš še senzor za kadenco)?
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vseeno je po mojem bolj priročno imeti posebej GPS. Baterija pri uri ti bo zdržala več, pa ne vem zakaj bi plačal pri uri še GPS, če ga potem ne bom rabil. Če bi bila ura 100€ ok, ampak je nekje okrog 400€. Za ta denar pa lahko pri Polarju dobiš vse to kar ima ta ura, pa še ostane ti cca 100€.
Pa a lahko to uro uporabiš na biciklu (da imaš še senzor za kadenco)?
Recimo pa da hodim po hribih 3 dni skupaj po 10 ur brez možnosti vmesnega polnjenja.Citat:
Ja mater ej. Ja kdaj pa ti smučaš 15 ur skupajCitat:
Uporabnik keber pravi:
Pa da mi vsako minuto pokaže lokacijo, se mi zdi dokaj malo (sploh za kako smučanje). Recimo interval 10 sekund bi bil že bolj uporaben.Več ti tudi NOBEN Gps senzor ne bo zdržal. GPS senzorji zdržijo bistveno manj (beri cca. 3 ure)
Res? Ker sem razmišljal tudi o Garminovi uri...pa mi je pulz precej pomemben.Citat:
je pa za merjenje utripa Suunto svetlobna leta pred tem Garminom, saj le-ta kaže občutno premali pulz
Citat:
Res? Ker sem razmišljal tudi o Garminovi uri...pa mi je pulz precej pomemben.Citat:
je pa za merjenje utripa Suunto svetlobna leta pred tem Garminom, saj le-ta kaže občutno premali pulz
Citat:
Trip distance, speed and heart rate values are important parameters for a runner. With the new R3 Comfortex+ chest belt, SIGMA SPORTŸ enables the measuring of these three values in one device and without additional accessories like, for instance, a foot pod.