Kupujem plinski žar

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Torej, kupujem plinski žar, neke normalne velikosti, za ceno do nekje okoli 100€.

Kaj naj kupim oz. kam naj grem pogledat? Imajo različne, namizne in z nogami, kaj je boljše? Kateri materiali so boljši?

Kupuje se za darilo in predvsem za občasno uporabo doma.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Glej temo tu
wink-1.gif
:

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/919098/an/0/page/0#919098

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Nekaj izbire imajo v plinarni na Verovškovi. Sem šel zadnjič po plin pa sem videl žare v trgovini.

Tu sem vzel jaz. 40 x 40 cm, jeklena plata, na nogicah...bil je nekje 65 EUR (od Goernca)...več kot zadošča!

brejn

Pripravnik
17. sep 2009
65
3
8
lublana
js mam webrov plinski žar q100 , zaenkrat po 5 letih samo najboljše o njem. V uporabi je celo leto, prav tako je celo leto na balkonu, kar se tiče izgleda je tak kot je biu prvi dan, elektronski vžig dela s prvim pritiskom, dobi se ogromno dodatne opreme, kar se tiče pa gorenjca pa mislim da mu niti pod razno ne seže do kolen. http://www.google.si/imgres?im...ved=0CDUQ9QEwAw

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
a noge so dovolj stabilne?

Jap.

Brejn..sej zgleda šikan, samo tole čistit!?
crazy1.gif

Gorenjcov ni nek biser estetike, je pa zadeva uporabna (spečeš meso gor) pa potem ga očistiš v 3 minutah (jaz če pečem zunaj pečem ravno zato, ker nočem pokritega ('kuhanega') mesa...torej pri odprti pokrovki bo zadeva po pečenju kaka?).

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Torej, kupujem plinski žar, neke normalne velikosti, za ceno do nekje okoli 100€.

Kaj naj kupim oz. kam naj grem pogledat? Imajo različne, namizne in z nogami, kaj je boljše? Kateri materiali so boljši?

Kupuje se za darilo in predvsem za občasno uporabo doma.

Gorenc
Na Viču v Ljubljani, majo vse kar hočeš, mislim, da ti ne bo žal.

Nazadnje urejeno: