Kupuje se nov televizor.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Tema je nekaj drugega, dajte prosim novo odpreti....pa nehajte že vsi ponujat PLAZME, nimamo vsi 800-900€ in več denarja!!!!!!

Folk kupuje za 400-500€ in še na 10 let krede.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Jah glej. Eni smo se enkrat že nasmodili, ko smo se nekoliko preveč zaleteli. Tudi delno zarad nizkega proračuna.
Sam pred sedaj že cca. 4 leti. Pa sem takret tudi kar nekaj forumov bral. Domačih in tujih.

Tanja_86

Pripravnik
13. apr 2010
83
0
6
Ljubljana - Bežigrad
Tudi sama sem veliko prebrala o teh TV-jih, pa naj bo to PLAZMA, LED LCD ali LCD. LCD TV naj bi bil najboljši pri prikazovanju slike iz računalnika? Se motim? Če se ne, sem se že odločila za LCD televizor, ki pa mi tudi cenovno ustrezajo. Za TV bom dala največ od 500 do 600€ in še to na obroke, če bo le šlo :)

Torej, kjer vse pa se da na obroke kupit televizor ali ostalo tehniko? HN?

Lp, Tanja
roza.gif

Tanja_86

Pripravnik
13. apr 2010
83
0
6
Ljubljana - Bežigrad
Aha, super, to imam dokaj blizu, pa bom šla še malo pogledat.

Glede slike je nekdo pisal, da na 32" ne bom nič videla. Je to res? Prostora imam sicer za mnogo večji televizor, vendar je tudi toliko dražji. Sicer sem razmišljala, da če vzamem na obroke se to niti ne bo tolko poznalo.. No, pa smo spet na začetku
confused-1.gif

Lp, Tanja
roza.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Seveda boš na 32-ki vse videla! Le, da vi na 42-ki videla to še bolje. In potem na 50-ki šeee bolje,... in tako v nedogled.
Če imaš plac potem kupi 42-ko. Teh 100 euro razlike boš takoj pozabla ko boš videla tv lepo doma, ti pa na kauču pred dobrim filmom.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Tanja_86 pravi:
Grem danes v BB in tam najdem, kaj je tisto pravo zame.
smirk-1.gif

Lp, Tanja
roza.gif
Ne pozabi, da so tam televizorji razstavljeni v OGROMNEM prostoru in izgledajo prav ubogo majhni. Ko ga prineseš domov, ne veš kam bi z njim.

Tanja_86

Pripravnik
13. apr 2010
83
0
6
Ljubljana - Bežigrad
Sem bila v BB-ju, kjer je tu mač televizij
grin1.gif

So me vprašali, ali bi barvno televizijo, pa sem jim rekla seveda, jaz bi zeleno
evil.gif

V glavnem, mogoče bom že danes kupila 42" LCD televizor, prodajalec mi je rekel, da vbistvu z nobeno ne morem zgrešit, tako da bom vzela kar naključno, saj so vse narjene po istem kopitu
smile-1.gif

Lp, Tanja
roza.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Jezušmarija - kako ti je uspelko v enem postu napisati toliko bedarij?
Seveda NI vseeno, kateri tv vzameš!!
To je isto, kot da greš po avto, pa ti prodajalec reče - saj vseeno katerega vzameš - saj majo vsi potače!!
Če dovoliš bi ti predlagal :
1. http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/471790-lg-42ld650-tv-lcd Nova 2010 serija LG!
2. http://www.bigbang.si/slika/tv...2g20e-tv-plazma

Če hočeš res najboljši tv pa vzami 2 pozicijo ( pri 24 obrokih se ti nebo poznalo )

Tanja_86

Pripravnik
13. apr 2010
83
0
6
Ljubljana - Bežigrad
Jah, tako ti bom povedala. Težko je, ker dandanes nobenemu več ne moreš zaupat. Eni ti pravijo kupi to, drugi tisto, v trgovini seveda hvalijo vse kar imajo.. Jaz pa se na to tehnologijo bore malo spoznam
frown-1.gif
Tako, da se opravičujem, če kvasim same neumnosti..
Omejila sem se na 500-600€, ti pa mi priporočaš televizorje za slabih 1000€
grin1.gif

Koliko pa je življenska doba LCD televizorja? Stare televizije vem da delajo dolgo-dolgo
smile-1.gif

Drugače pa res še enkrat, vsem hvala za pomoč in upam, da vam ne utrujam preveč..
redface-1.gif

Lp, Tanja
roza.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Pol pa je res najboljše da greš v BB in tam kupiš TV ki ti ga ponudijo. Saj bo dovolj dober za tebe.
Ej, tu se ti trudimo razložit nepristransko zadeve - ti pa napišeš da ti trgovci ponujajo drugo. Ponujajo ti to, kjer več zaslužijo.
Glej, naredi po svoje - boš najbolj zadovoljna
ps. živeti s temi hormoni je res zaj.e.bano!
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Seveda imamo, v vseh poslovalnicah...samo ker nisi zaposlena ne bo šlo, ker moraš prinest zadnje 3 bančne izpise, kjer je razvidna plača ali vlogo za posredovanje podatkov.

Tanja_86

Pripravnik
13. apr 2010
83
0
6
Ljubljana - Bežigrad
Tudi sama delam prek študentskega servisa kot prodajalka v neki trgovini, tako da vem, kako se temu streže.
Zdaj vidim, da se lahko vzame TV v BB z garancijo "Se zgodi" za dobo 6 let. To pomeni, da je življenska doba LCD TVjev vsaj 10 let, če ne več
smirk-1.gif

Lp, Tanja
roza.gif