Kupoprodajna pogodba za avto

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Tole sem že našel, pa je online...
Upam, da nisem prezahteven, ampak imaš še kakšno v doc-u?
evil.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
saj vseeno, če je online... Izpolniš pa ti skripta sama oblikuje obrazec... Mislim, da na koncu lahko preneseš dokument v word!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
pa a ni neki za plačat na koncu če hočeš dokument? resda je moneta opcija, ampak včasih tut to ne gre...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
Dej mail pa ti pošljem kupoprodajno, lohk ti pa po pošti pošljem
smile-1.gif

Izpolniš 2 izvoda, greš overit prodajalčev podpis (najceneje na upravni enoti) in to je to.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Pojdi s kupcem tja kjer se opravljajo registracije vozil in tehnični pregledi, pa ti bodo na enem mestu uredili vse. Kupil boš obrazce za kupoprodajno na samokopirnem papirju in overitev podpisa ti bodo uredili, brez letanja okrog. Pa še prepis vsega boš uredil!
Pokliči in se ozanimaj (v LJ je to na Viatorju...)

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
ksz
da se še sam obesim na to temo.

s partnerko bi prepisala avto name,ker sem od očeta dobil 50% popusta,sama pa ga ima samo 20% (avto je v bistvu skupen,samo ona je imela več bonitete,zato je bil prvotno pisan nanjo).
kakšno vrednost naj bi napisal na kupoprodajno,oz.kakšni so sploh stroški prepisa,če greva jutri na amzs

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mislim, da znesek nima veze, itak se ne plačuje davka. Iz lastne izkušnje vem, da na Interservisu plačaš isti znesek overitve pogodbe (v obeh primerih so bile pogodbe napisane na obrazcu, katerega link je prilepil Sniper007) za znesek 100 in 1700 EUR. Tu je ta strošek 6,30 (drugje pa mislim da je manj, ampak mi je Letališka najbolj pri roki).
Na upravni enoti je dober euro.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.189
3.622
113
Marlbor
Če živita v skupnem gospodinstvu lahko brez težav bonus daš tudi izvenzakonski partnerki. Samo toliko v info, da ni treba zaradi tega lastništva vozila spreminjati.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Tudi jaz se ti zahvaljujem za pogodbo.

me pa še nekaj zanima;

-Avto sem vzel na leasing in je potrebno plačati še nekaj obrokov.
Če mi kupec prinese denar za avto, naj bi šla skupaj na leasing hišo, tam naredijo prepis name in potem jaz naredim prepis na novega kupca, če prav zastopim?

-V primeru da želi kupec takoj prevzeti vozilo in mi da denar na roke - ali lahko že takoj v kupoprodajno pogodbo napišem sebe kot prodajalca (čeprav je lastnik leasing hiša) in grem potem sam na sedež leasing hiše poravnati preostale obroke ter overoviti pogodbo in jo poslati skupaj s prometnim dovoljenjem novemu kupcu?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Mislim da ja, samo naredi to cimprej(isti dan), da ne bo v tem casu kupec banke oropal s tvpojim avtom potem pa policija tebe drzala.
Za tocne info pa vprasaj tvojega leasingdajalca