Kupiti BB 9700 ali ne?? NUJNO!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
hysterical-1.gif

Kaj ti bo potem Blackberry?

Smisel BB je ravno v tem da dobivaš elektronska sporočila tako kot bi dobila SMS. Zdaj imaš samo navaden telefon. Vklopiti si moraš stroitev BIS, pri Simobilu je to ORTOberi, pokliči na njihov klicni center, tam boš dobila več informacij, sam sem na Mobitelu.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Meni je najboljše brez zvokov,.. imam vedno na mizi in lučka začne utripat. Pomoje to tista prava BlackBerry izkušnja
smile-1.gif

jolene

Zelenc'
16. nov 2010
28
0
1
Nepotrebno se je tako zgražati oz. smejati, ker ne veste, kje delam in koliko delam. Sem nenehno na internetu, tako, da...

Me pa zanima, kako je zdaj s tem ORTO beri? Ker imam zdaj ORTO v nulo. Baje lahko samo doplačam še 4€ in mi naredijo to opcijo BIS??! Ker ne bi rada imela paketa, kjer nimam nikakršnih ugodnosti glede klicev/SMS/MMS-ov ...

Hvala!

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Orto Beri paket znaša 19eur na masec + če imaš vklopljeno opcijo 201 pride skupaj 24eur. Ostalo je identično kot pri Orto u Nulo.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz ti svetujem da vklopiš BIS in probaš če je to kar rabiš za svoje potrebe. Če je veliko mailov, je BlackBerry zelo dobra zadeva (sploh ko se enkrat navadiš).

Brez te storitve je BlackBerry praktično brezvezen nakup.. Potem bi bila kakšna Nokia E72 skoraj boljša opcija.

Poročaj kako se odločiš in kako se ti zdi..
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik jolene pravi:
Nepotrebno se je tako zgražati oz. smejati, ker ne veste, kje delam in koliko delam. Sem nenehno na internetu, tako, da...

Me pa zanima, kako je zdaj s tem ORTO beri? Ker imam zdaj ORTO v nulo. Baje lahko samo doplačam še 4€ in mi naredijo to opcijo BIS??! Ker ne bi rada imela paketa, kjer nimam nikakršnih ugodnosti glede klicev/SMS/MMS-ov ...

Hvala!

V bistvu je nepotrebno kurčenje s tvoje strani. Kaj ina kako delaš nima veze, imaš takšen in drugačen profil na Alterju, zaradi mene če si princesa iz Monaka, dol mi visi. Nisi pa nič od tega, ker drugače ne bi kupovala BB iz Nemčije z vprašljivo garancijo, recimo.

Naprej, lepo ti je bilo napisano, vsaj z moje strani, da potrebuješ BIS paket oz BES. Nabavla si telefon, ker se BB lepo sliši in je zdaj pač moderno plčus to, da si dobila za neko ceno, ki ti je odgovarjala. BB je telefon, ki je predvsem namenjen izmenjavanju elektronskih sporočil, tukaj je neprekosljiv, ima najboljši push mail kar jih jaz poznam, s tem, da je avtonomija baterije neprimerljivo daljša od vseh konkurenotv. Ima tudi izjemno tipkovnico. Če ežliš biti "in", boš nabavila BIS paket, v nasprotnem primeru ga prodaj in si nabavi Iphone ali Nokio in nehaj utrujati.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik jolene pravi:

Hvala!

V bistvu je nepotrebno kurčenje s tvoje strani. Kaj ina kako delaš nima veze, imaš takšen in drugačen profil na Alterju, zaradi mene če si princesa iz Monaka, dol mi visi. Nisi pa nič od tega, ker drugače ne bi kupovala BB iz Nemčije z vprašljivo garancijo, recimo.

Naprej, lepo ti je bilo napisano, vsaj z moje strani, da potrebuješ BIS paket oz BES. Nabavla si telefon, ker se BB lepo sliši in je zdaj pač moderno plčus to, da si dobila za neko ceno, ki ti je odgovarjala. BB je telefon, ki je predvsem namenjen izmenjavanju elektronskih sporočil, tukaj je neprekosljiv, ima najboljši push mail kar jih jaz poznam, s tem, da je avtonomija baterije neprimerljivo daljša od vseh konkurenotv. Ima tudi izjemno tipkovnico. Če ežliš biti "in", boš nabavila BIS paket, v nasprotnem primeru ga prodaj in si nabavi Iphone ali Nokio in nehaj utrujati.

Spet nekdo, ki kupi mobitel zato, da se "vidi" kaj ima....funkcionalni izkoristek mobitel je pa postranska zadeva....za take je nakup Ericsson GA628 najboljši nakup. Pa ga bodo prav tako opazili
cool-1.gif