Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik jolene pravi:
Nepotrebno se je tako zgražati oz. smejati, ker ne veste, kje delam in koliko delam. Sem nenehno na internetu, tako, da...
Me pa zanima, kako je zdaj s tem ORTO beri? Ker imam zdaj ORTO v nulo. Baje lahko samo doplačam še 4€ in mi naredijo to opcijo BIS??! Ker ne bi rada imela paketa, kjer nimam nikakršnih ugodnosti glede klicev/SMS/MMS-ov ...
Hvala!
V bistvu je nepotrebno kurčenje s tvoje strani. Kaj ina kako delaš nima veze, imaš takšen in drugačen profil na Alterju, zaradi mene če si princesa iz Monaka, dol mi visi. Nisi pa nič od tega, ker drugače ne bi kupovala BB iz Nemčije z vprašljivo garancijo, recimo.
Naprej, lepo ti je bilo napisano, vsaj z moje strani, da potrebuješ BIS paket oz BES. Nabavla si telefon, ker se BB lepo sliši in je zdaj pač moderno plčus to, da si dobila za neko ceno, ki ti je odgovarjala. BB je telefon, ki je predvsem namenjen izmenjavanju elektronskih sporočil, tukaj je neprekosljiv, ima najboljši push mail kar jih jaz poznam, s tem, da je avtonomija baterije neprimerljivo daljša od vseh konkurenotv. Ima tudi izjemno tipkovnico. Če ežliš biti "in", boš nabavila BIS paket, v nasprotnem primeru ga prodaj in si nabavi Iphone ali Nokio in nehaj utrujati.