KupiSi katalogi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
ne, nisem tega mislil
wink-1.gif

Bolj to, da je največ uporabnikov na ajfonih...ajfon je drag in posledično po logiki tak uporabnik ne bi smel gledat za nekaj centov razlike v trgovini. Tako kot verjetno kupec marcedeza ne...

ampak, pri nas smo izjeme, pri nas se kupi telefon/avto z zadnjim centom, potem pa drugje špara, glavno da sosed fauš.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
aja to ... iphone je pač samo ena naprava, androidov pa 30. je drugače 80 % uporabnikov na androidu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
drugič še to vključi v statistiko, ali pa zraven naprav, kolik % zajema ena naprava
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ne, nisem tega mislil
wink-1.gif

Bolj to, da je največ uporabnikov na ajfonih...ajfon je drag in posledično po logiki tak uporabnik ne bi smel gledat za nekaj centov razlike v trgovini. Tako kot verjetno kupec marcedeza ne...

ampak, pri nas smo izjeme, pri nas se kupi telefon/avto z zadnjim centom, potem pa drugje špara, glavno da sosed fauš.

Kaksno cudno razmisljanje... Kot da je iPhone toliko drazji od primerljivih flagshipov drugih proizvajalcev .... Po tej logiki niti Galaxy S6, S5, Z3 ne bi smeli biti v vrhu... ker so to cenovno zelo podobni aparati ... In katalogi niso namenjeni samo kupovanju artiklov, ki so v akciji... ampak na splosno preverjanju ponudbe... poleg akcijskih artiklov se seznoske ponudbe...Malo poglej pred, kaj je vse parkirano pred raznimi "poceni" diskonti (ponavadi celo v prvi vrsti na povrsinah namenjenih gasilcem
grims-1.gif
) ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
Saj sovpada s tem, kar sem na koncu napisal...pač slovencelj BMW/mercedes, potem pa gledat na vsak cent.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ne pretiravaj... Tako kot si napisal je povsod, vseeno pa v majnšini.

Jaz recimo tel uporabljam vsak dan, za veliko stvari in jasno da bom vzel najboljše kar je imo. Kolesarim ne kaj preveč, zato mi odgovarja redno servisiran 15 let giant pecikl. Pač vsak nekaj preferira in ker nismo milijonarji, pač nekje zapraviš po mnenju drugih preveč, drugje pa premalo.

In ja, če mam 3 različne trgovine na kupu, bom šel v tisto, ki ima artikle, ki jih želim, najceneje na voljo. Samo bebo ali bogataš nebo gledal na to.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
Ta vikend smo bili eno izmed 8 podjetij, ki so prepričala člane žirije in se uvrstili v intenziven startup program
cheer.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
razen na ipadu, se na nobeni napravi/platformi katalog več ne prenese lokalno na napravo, zato je za počasno delovanje več razlogov, sploh na androidu je ker zapleteno ker more bit približno isto uporabno na telefonu za 20 € pa na telefonu za 600 €

trenutno je verzija, ki bi naj manj obremenjevala procesor naprave, je pa seveda odvisno tudi od podatkovne povezave, ki je na voljo, saj nismo hoteli zmanjševati kakovosti, da je katalog tudi na manjših zaslonih povečan še dobro berljiv.

http://maribor24.si/lokalno/mariborcani-z-aplikacijo-ki-prihrani-tone-papirja/25460

če bo kdo delil na fb, ne bom jezen
smile-1.gif

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Zakaj pa mi non-stop prikazuje notification znak pri aplikaciji, čeravno ni nič novega (Iphone 6)?

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Iphone 6s...

nalaga v 3 dni...

sem stestiral pa dela vse ok, edino kar mi pride na pamet je, problemi s podatkovno povezavo? na wifiju je isto ?