S tem je preveč ročnega dela, da bi se splačalo za slovenski trg. Vse te podatke bi bilo treba vnesti v bazo ročno, ker s teh katalogov v pdf obliki se ne da sparsati in klasificirati avtomatično.
Sem pa pogledal app in me je par stvari zmotilo:
- Zakaj ne moreš pregledati kataloga brez prenosa?
- Sedaj klikneš prenos in se prenese, potem se pa ne zgodi nič. Moraš še enkrat tapniti, da ga odpreš.
- Brisanje. Tu bi zelo prav prišel gumb. Jaz sem sicer našel, da ti ponudi brisanje s dolgim tapom, samo je so skriti feature, ki ni vsakemu jasen. Pod priljubljenimi meni za brisanje še ni preveden.
- pri pregledu menija so ikonice na vrhu preveč skupaj. Na ipadu je tu dovolj prostora, da dodate še tekst, da bi bilo bolj jasno, kaj katera ikonica naredi. Za komentiranje predvidevam, da rabiš biti prijavljen? Če nisi prijavljen, akcija ne bi smela biti onemogočena, ampak bi ob tapu moral izpisati obvestilo, da je za to potrebna registracija in gumb, ki odpre ekran za registracijo.
- zvezdice za ocenjevanje kataloga, bi jaz dal na levo in zracen opis "Oceni katalog"
- zakaj tabbar ni viden, ko gledaš katalog? Sedaj če hočeš brisati katalog, ki ga gledaš, moraš najprej tapniti na ikono za voziček, potem izbrati moji katalogi, šele z dolgim tapom na katalog, ti ponudi meni brisanje kataloga. To je kar precej akcij in ni ravno user friendly.