Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Strelat se nauči.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je za dece:
http://www.rebec.si/si/revolver-smith-wesson-500-s-w-mag-8-3-8-i1480.shtml
Pri naboju 3,5eur/kos bankrotiraš
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Strelat se nauči.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je za dece:
http://www.rebec.si/si/revolver-smith-wesson-500-s-w-mag-8-3-8-i1480.shtml
Pri naboju 3,5eur/kos bankrotiraš
Ja, po možnosti dobiš kakšen kos, ki je bil vpleten v par umorov. Pol pa tebe ''pobašejo''.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Resno pa je tako, da se to kupi na tržnici od kakih sumljivih tipov ali pa od šefa lokalnega bureka, ki se pripelje z M6 ali CL500...
"Včasih" so imeli rezervisti TO doma toliko orožja, kolikor so imeli prostora za skladiščiti..nekateri celo za cel tovornjakCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne bos verjel, nekateri delavci policije lahko doma hranijo celo dolgocevno orozje.
Niso včasih celo rezervisti MORIS-a imeli doma kalašnikov?
To sem slisal tudi sam, vendar ne poznam nikogar da bi mi to lahko potrdil. Problem je, da ce pripadnike SV karkoli vprasas o dogajanju 90-94 vsi ratajo skrivnostni in pricnejo pripovedovat stvari za katere se izkaze da so vec ali manj bucke. Bolj ko so skrivnostni vecje neumnosti ti skusajo prodat.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne bos verjel, nekateri delavci policije lahko doma hranijo celo dolgocevno orozje.
Res je, kalašnikov in polne nabojnike v transportnem kovčku (tak, kot je bil v vojski). Potem je en od rezervistov vinjen orožje uporabil v nekem družinskem sporu in čez nekaj tednov so orožje vsem pobrali.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Si že kupil kaj?Citat:
Uporabnik Benady pravi:
z naboji , morda še z dušilcem, za potrebe sprehajanja po KR
po koliko pa sploh so?
Problem te cene je da je za tebe...ko bos rihtal komu drugemu bodo pa prec navil za 300 400eur da zasluzjo se mal s posrednistvom...tok pa zadeva ni vec vredna za cajifCitat:
Uporabnik Silvio pravi:
Moja cena je LJ za lep primerek...