Kupim pištolo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Mg42 je skoda ker ma muzejsko vrednost...

Moderni ekvivalent je Mg3

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ima Rebec nekaj tega na zalogi.
grin1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Ma kup ti raj tole za rezervo... https://www.youtube.com/watch?v=3SrKZd5tpNo -- Postaviš dve bateriji okol bajte, pa bo morala kompletna Slo-vojska klicat NATO na pomoč.... P.S.. Pa ko boš municijo kupoval, kupi termobarično ( exploz v zadnem delu videa ), na navadne fugazne...Plačaš sam še par grabljc, da pograbjo kar ostane in to je to..

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Tahudfirbc pravi:
Dovoljeno, legalno, ekološko, ni hrupa...pa še učinkovito.
http://www.disport.si/default.asp?mid=sl&pid=modul_it&wid=4239&detailid=8349

Imam, pa je prvič prepočasno in drugič ne učinkuje strašilno. Ko enega izločiš iz bitke, drugi tega niti ne opazijo, pa še krogla tudi pri zadetku v nenevarno mesto učinkuje kot šok, zadetek na nenevarno mesto s puščico pa zaradi adrenalina v napadalcih lahko (začasno) gre skozi neopazno. Meni se je že nekajkrat zgodilo, da sem se urezal, pa to opazil šele čez čas.
Če ni AK47, je dober tudi uzi ali škorpion.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Tahudfirbc pravi:
Kakšna šrotarca...glasna, cefra....opazno je..

Ja sam moraš pridt na 20m.....če je opazno al pa ne se mi pa v takem primeru ko bom moral reševat svojo rit gladko .....
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif

Sicer pa imam lovsko orožje, ki sem ga jerbal. Municijo sem pa čisto vso odstranil od hiše - se še prehitro rada kakšna zgaga naredi.
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

No, to je povsem resno.
Spominjaš me na mlajšega sorodnika, ki je govoril, da sem čuden, ker se npr. na cesti predvsem bojim samega sebe. Ker - on je na cesti 100 procenten in da v to ni dvoma. V roku 5 let se je dvakrat tako razbil, da je komaj preživel in danes je 70% invalid. Danes mi odgovarja drugače.
tongue-1.gif

Sploh nisem pameten, ampak tudi jaz sem dal nekaj življenjske šole skozi. Orožje v mirnem obdobju nima kaj iskati v bajti. Sem ga nosil in videl, kaj naredi. Če pride pa cigan, z nečistimi nameni, bo pa tudi motika dovolj dobra za njegovo mero.

Če pride pa do vojne - bom pa tudi jaz imel kaj pripravljenega, nič bati.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
smile-1.gif

Sicer pa imam lovsko orožje, ki sem ga jerbal. Municijo sem pa čisto vso odstranil od hiše - se še prehitro rada kakšna zgaga naredi.
tongue-1.gif

Dam roko, za modrost
zmaga.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
JNA obuka paæ...takim ljudem je res bolje preprečiti dostop do bum-bum
Tako usposobljenih vojakov (vsaj velika večina) ne bo nikoli več, kot generacije, ki so služile JA. Kar sebe poglej-komaj ločiš minomet od odtočne cevi iz merkurja.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Saj jna orožje je bilo res v velii meri tako učinkovito in uporabno kot odtoæne cevi, vojska pa tudi tako izurjena...da o organizaciji, poveljevanju in zvezah, ki so bili po besedah eksperta itak katastrofa, ne govorimo.

Ni æudno, daje prijani ruski major miletu pavlinu oni dan zaupal, da rusi od vse jugoslovanske vojske jemljejo resno samo eno enoto in sicer, če sem si prav zapomnil, je šlo pa 'prvo gardijsko brigado' iz Beograda