Hja, ti bi morda imel več sreče z zlomljenim steklom, kot smo je imeli mi, ko smo avto pustili v Ormožu in poslali na DARS vse papirje, vključno z odstranjeno vinjeto, odrezkom iz vinjete, računom in potrdilom o tem, da je bilo vozilo predano v razgradnjo, Dars pa je kratkomalo izdal zavrnilno odločbo, ker oni avta v bazi še niso našli zapisanega kot razgrajenega (ker iz Ormoža ne vozijo vsakega avta posebej na razgradnjo). Ker sem bil odsoten, smo seveda zamudili rok za pritožbo, sem pa klical na Dars, kjer mi je gospod Matjaž Žužek precej neprijazno povedal, da verjetno že nismo priložili ustreznega potrdila o razgradnji (Koliko potrdil pa sploh obstaja, ki jih izdajajo sprejemni centri???). Ker na njihovi spletni strani jasno piše, da izdajo nadomestno vinjeto šele, ko je vozilo v bazi zavedeno kot odjavljeno, sem želel izvedeti zakaj so izdali zavrnilno odločbo kljub priloženemu potrdilu in zapisanem na spletni strani, pa mi je "gospod Žužek" kratkomalo odložil slušalko. Toliko o prijaznosti Darsa...