"kung fu" mobilniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Citat:
Uporabnik steinbock pravi:
Sem nabavil DOOGEE dg150 TITAN. Vse super (na papirju). 65€ + slovenski UFER 20€.
Priklopim polnilnik - ne dela. Ok polnim prek USB.
Druga SIM - ne dela
Slikam - slika kot na Samsungu izpred 8 let (kot bi slikal skozi meglo)
GPS: Z vsemi možnimi prijemi me je lociral na 200m.
Baterija drži tri (3) dni brez WIFI in ostalih "požrešnežev" ( dva klica na dan po 2 minute)
Po 10 dneh crkne TOUCH. Mal bolj pritisnem pa poči še šipa.

In to je opevan DOOGEE. Odporen na udarce, vodo, prah. Mogoče, dokler je še v original škatli zapakiran.
Piece of shit.
Zdaj sem nazaj na 5 let starem SAMSUNG X-COVER. Dela ko šus.

Verjetno si kupil ponaredek. Kamera je glede na napisano tudi na originalu zanič.
Na Aliexpress če se hvalijo z "original", je skoraj sigurno ponaredek.

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Tole sem prej poslal v napačno temo. Ponavljam tisto javno povabilo tukaj:

Na spletni strani www.chinatechtest.com objavljam novice o kitajskih telefonih, pa tudi kakšen obširen test je že objavljen. Želja je, da bi obiskovalce seznaniti s cenejšimi in enako dobrimi ali boljšimi alternativami iPhonom, Samsungom, LGjem, HTCjem,...
Na stran bi seveda rad spravil čim več podrobnejših testov, vendar je za podroben test potrebno dosti časa in seveda ni mogoče objaviti kaj več kot enega na mesec (nočem pa nekaj delati na pol in si za test vzeti premalo časa ali prepisovati zadeve od drugod).

Vsi, ki nabavljate, testirate in uporabljate kitajske telefone - ali ima kdo željo napisati in objaviti kakšen test na omenjeni strani? Ali kako drugače sodelovati? Tudi share ali like na Facebooku šteje
smile-1.gif

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Pozdravljeni!
Imam namen kupiti Xiaomi Redmi 2, pa me zanima, v kateri PREVERJENI TRGOVINI se ga da trenutno najceneje kupiti z vsemi stroški (poštnina, DDV ...) Pošiljanje po možnosti z DHL, ker se mi ne da čakati mesec ali več.
Hvala in lp

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Iz prve roke, kako je z garancijo pri kitajskih jajcah: na efox pisejo neke pravljice o 1 oz 2 tednih, da lahko zadevo vrnes. Ampak to je bedarija. Napako sem prijavil v 5 dneh po prejemu. Na maile odgovarjajo po 2, 3 dneh. Zahtevajo video posnetke napake. Naredim celi dokumentarec, nakar mi nazaj napisejo da moram telefon poslati na kitajsko, da vidijo ce res obstaja kaka napaka!?!?!? Bolniki. Hvala bogu sem jajco prodal naprej z minimalno izgubo, tako da mi se ni treba vec predvidevam da par tednov z njimi ukvarjat in na koncu se verjetno brez rezultata. Kitajska jajca - nikoli vec!

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni trenutno elephone G7 že drugi teden povsem normalno deluje, tudi baterija pri drsanju preživi dan.

Očitno sem imel srečo, zaenkrat

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Iz prve roke, kako je z garancijo pri kitajskih jajcah: na efox pisejo neke pravljice o 1 oz 2 tednih, da lahko zadevo vrnes. Ampak to je bedarija. Napako sem prijavil v 5 dneh po prejemu. Na maile odgovarjajo po 2, 3 dneh. Zahtevajo video posnetke napake. Naredim celi dokumentarec, nakar mi nazaj napisejo da moram telefon poslati na kitajsko, da vidijo ce res obstaja kaka napaka!?!?!? Bolniki. Hvala bogu sem jajco prodal naprej z minimalno izgubo, tako da mi se ni treba vec predvidevam da par tednov z njimi ukvarjat in na koncu se verjetno brez rezultata. Kitajska jajca - nikoli vec!

Kaj pa, če ta tvoj kupec odkrije napako, kaj boš pa pol
sprasujem se.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Ja nekemu vsaj povprecnemu kupcu tega nebi mogel prodati. Je pa tako nezahteven, da tega verjetno nikoli ne bo opazil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja kaj pa ni delalo? sicer to od tebe ravno ni fer... ampak ok, če bo drugemu služilo, ker tega sploh ne uporablja

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Gps hudo bogo, pogojno uporaben izven naselij in ekran se pri klicih ponavadi ni izklapljal. Ta oseba nevem ce naredi 2 klica na dan. Vecinoma bo za igerce, fb in internet. Je pa bil opozorjen da je to kitajska jajca in da je garancija bolj ali manj neobstojeca. Ga ni nekaj ganlo...5,5", soliden hw in smesna cena sta zmagala

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Malo, pred tem je bil neuporaben, z gps fix pa pogojno. Se da to popravit, ampak je treba rootat in potem se neke operacije...ne da se mi