Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem vem da tvoje besede držijo, samo saj veš.... kumho je še vedno neka no name znamka, sploh za tiste, ki imajo nove avte in jim gumemenjajo na servisih brez ? kakšne želijo in kakšne cene.....
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
a meriš vsakih 1000km
Preračunam glede na to da gre na sezono en komplet! (10k km, 8 mesecev, 8mm)
v moj post se tudi ni nihče spodtaknilCitat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
a meriš vsakih 1000km
Preračunam glede na to da gre na sezono en komplet! (10k km, 8 mesecev, 8mm)
a ti ne znaš vozit
meni energy držijo zdej že 60k km pa še vedno imajo 4mm pa ne vozim se po letalski pisti
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Morda za primer
Pred cca mesecem sem bil na Vranskem na šoli varne vožnje...
Poleg je bil tudi BMW z nekimi hudimi, ne morem se spomniti katerimi, skratka najbolje ocenjenimi letošnjimi. Pa ni imel pogojev na nobeni vaji proti mojim gumam.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
uh, manj kot 3000... lej jzt bi zamenjala na tvojem mestu vse gume, ker guma s katero si prevozil slabih 3000km in če si vozil s povprečno hitrostjo 42km/h je dala skozi približno xy obratov, sploh ker si vozil poleti je bila obraba zaradi toplejše poglage večja, če boš dal gor novo gumo se ti posledično lahko v najslabšem primeru zgodi to da ...
malo heca
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Morda za primer
Pred cca mesecem sem bil na Vranskem na šoli varne vožnje...
Poleg je bil tudi BMW z nekimi hudimi, ne morem se spomniti katerimi, skratka najbolje ocenjenimi letošnjimi. Pa ni imel pogojev na nobeni vaji proti mojim gumam.
je imel zimske ali letne?
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
uh, manj kot 3000... lej jzt bi zamenjala na tvojem mestu vse gume, ker guma s katero si prevozil slabih 3000km in če si vozil s povprečno hitrostjo 42km/h je dala skozi približno xy obratov, sploh ker si vozil poleti je bila obraba zaradi toplejše poglage večja, če boš dal gor novo gumo se ti posledično lahko v najslabšem primeru zgodi to da ...
malo heca
z takim razmišljanjem je jasno, zakaj se ti 35 let star avto zdi presežek tehnologijo.
Citat:
Ej sorry, meni v 3000 km pobere gumo za cca. 2 mm!
Itak pa sem omenil da gumnasta zmes ni vedno enaka in pač guma narejena lansko leto junija ne bo enaka tisti z letošnjega septembra!
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ker smo že glih pri gumah
...nekaj me zanima, katera guma najmanj trpi v levem ovinku, pri povprečni hitrosti 50km/h?