Evo s prve roke malo, ko zdaj kuhinjo uporabljamo par mesecev.
Midva nimava ročajev, nitir tisti izrezkanih (noter se nabira sama svinjarija). Hladilnik je vgradnji skrit odpira ga "potrk" BLUM servo. Dela vredi zaenkrat. Poleg, tako kot pri tebi je parna in pirolitčna pečica. BP -so pa višjega cenovnega razreda , torej dobro izolirane itd, tako kot mora bit)., jepa res da ne pečemo vsak dan. Parno furamo pogosteje..do 100°.
95% elementov je na predal- tip on blue motion. Mizarji tega ne poznajo, tudi najboljši ne. Komercialni pa tega tako ne vgrajujejo ker so vodila za predale dražja in ne ponujajo ...v živo nisem mogle tega nikjer videt, tako da smo šli v "slepi" nakup, je pa nkeako logika do ko noter porineš se ti predal sam odpre skoraj v celoti in potem ko ga porineš nazaj, to energijo ohrani za naslednje odpiranje..nekako mehansk. servo drive. Dobro dela, zaenkrat. Dodal še bom servo na zgornjo omoraco-vratca, ker so totalno nepraktična za odpiranje in še bolj za zapiranje. In je predal zdaj kar prazen, ker če ni praktično ne uporabljaš. Fakt.
Pomivalc je kar vredu če jespodaj in seveda poleg korita.
Korito imava pod pultno, top zadeva. INOX. Ostale variante me niso prepričala. JE pa res da se inox hitro "počoha", ampak jebat ga. Pod pultno greo kamni, umetni kamni in keramika. Midva sva na karamiki (bolana cena) ampak top zadeva.
Prostor do mize...malo preveri, da ne boš suženj posrapravljana stolov, da boš lahko mimo hodil.
armatura s tušem? ne vem, ne pogrešamo, imamo dost navadno,malo dizajnersko, pa izvlečno. Tuša tudi prej nismo imeli zato ga sploh ne pogrešamo.
lahko ti pošljem kakšno slikco na privat. JE pa tole kar sem opisal, vse zelo drago.Ampak okej, ženka želela, ženka ima, in je veselje v kuhinji. Čeprav ekonomike ni, niti pod razno.