CBD kapljice bi bile rešitev - kratkoročna sicer, ker vsemogočne tudi niso. Zaradi njih ne boš nič omamljen, saj CBD ni psihotropičen kanabinoid, THC-ja je pa v teh kapljicah zelo malo, praktično samo sledi. Kupi vsekakor tiste iz lekarne ali drogerije. Čeprav je sedaj ko so "v modi" kar precej ponaredkov, oz. ni v njih tega kar obljubljajo. Začni pa s 3% pa boš videl kako te bo "dvignilo", ampak samo energijsko. Ostal boš popolnoma "clear".
Vendar dolgoročno moraš nekaj spremenit v življenju.
Sam sem imel podoben primer in ko mi je osebni zdravnik (sicer prijatelj) rekel, da mi ob mojem načinu življenja (stres, posel, neprespanost, nepravilna prehrana, malo gibanja, 65x leto v letalu na službeni poti) daje samo še 5-7 let življenja, sem se za vikend umaknil, se pogovoril sam s sabo in menjal lajf stajl, predvsem pa posel. Pa sem bil takrat star 37 let. Vse se da če se hoče, je pa kar zajebano v glavi spremenit vse skupaj. ampak gre. In ni mi žal. Dosti bolje se počutim, v familiji se bolje razumemo, spoznal sem, da v življenju obstaja še kaj druga kot posel in denar. Eto in družina - pa tudi jaz funkcioniramo dosti bolje, predvsem pa živimo bolj umirjeno in veselja polno življenje. [cenzura] ga, na ta račun sicer ne menjujem avta več vsaki dve leti, imam 5 let star ajfoun, tak da kurčit se glih ne morem več z materialnimi stvarmi, ki ti pa ob spremembi miselnosti o načinu življenja, ki ga boš živel tako ali tako bolj malo pomenijo.
Ni posel vse in tudi izgovori o bolniških, dopustih, gužvi na poslu, upokojitvah ne morejo doseči tega, da se boš ti raztrgal in uničil svoje - in tudi družinsko življenje. Otroci te bodo potrebovali še vsaj 20-25 let. In kako jim boš ti lahko pomagal, če boš vedno (in to vedno bolj) utrujen skurjen… Ne ga srat! Kako in kaj spremeniti pa so ti dečki že zgoraj opisali, pa tudi sam boš spoznal kaj ti paše in kaj ne. misli nase in na družino! Če se še malo po fuzbalsko pohecam: Včasih je potrebno biti tudi egoist, predvsem do sebe
Držim pesti, da ti bo uspelo, samo miselnost je potrebno menjati, pa se bodo kocke same začele zlagati.