@all....
Hvala za toliko nasvetov.
Sicer situacija ni rožnata, vendar tudi ne tako kritična. Sem zelo delaven človek. V preteklosti sem delal po več mesecev skupaj z približno 300+ delovnimi urami mesečno (drugo delovno mesto). Sicer sem bil brez družine, ampak vseeno.
JBG, ambicije in "potreba" da kot edini član družine kateri "nosi denar k hiši", pač to tudi naredim
Glede otrok, je tukaj mama res zlata in poskrbi za oba 200%, vendar moja očetovska dolžnost in moja morala ne dopuščata hands off pristopa in si želim ter aktivno sodelujem pri vseh aktivnostih povezanih z podmladkom
Hrana sicer ni zelena solata in piščanec, temveč je ogromno raznovrstne zelenjave z dosti mesa, jajc in sira. Občasno kakšna pica/burek, kakšen pirin zdrob, ječmen z rižem, ipd.. Hrana je zelo podobna že ohoho let, tako da tu nebi iskal kakšnega vzroka.
Rekreacija je primerna, vsaj za moje pojme, poleti 3x tedensko po cca. 10km teka, jesen, zima in pomlad, pa 3x tedensko fitnes in 1x tedensko 2h borilnih veščin. Letos sicer malce manj iz problemov preutrujenosti in bolezni v začetku leta ampak OK. Z septembrom štartamo ponovno
Močno predvidevam, da gre za izgorelost in pregorelost, ampak bo boljše. Do takrat, bomo poizkusili krpati.
P.S.
Samomor ali slično ni v opciji
ustvari več problemov kot jih reši. Izkušnje z dvema bivšima sodelavcema.