Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Aja, si govoril z njo? A ne nisi. Samo dvomiš v vir.

Daj še kdaj po dvomi v russia today, globalresearch.ru ipd "zanesljivim" virom.

Čudno se ti pa ne zdi, da ženska na oko oceni, da gre za iste izstrelke?
Zanimivo tudi, da so naci demonstrante in vojake zdravili skupaj. Človek bi pomislil, da bi znalo priti do kakega konflikta, če bi bilo to res, očitno ni panike?

Vidi po na izstrelku... sploh ce so bili enaki....

Bos sam pogruntal ozadje clipa? V pomoc...

V kufru avtomobila "revolucinarjev" so nasli to zadevo:

Preden zacnejo teorije zarote, kufer so preiskali (pomotoma) revolucionarji sami! Nekdo je na protestnike streljal z hrbta, tukaj je puska posneta za njihovim hrbtom. Mislis da obstaja povezava?
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Katere države so za ostre sankcije Rusiji?

je bila to cela tema pogovorov v Tarči?

Drugače pa...dober script za oddajo...na videz uravnotežen(za zdaj)....
Vsake toliko časa bleknejo tipične (kot zgoraj Titov) propagandne fore ampak....
Zgleda da je delitev Ukrajine postala fakt....razen čivav....in načelnih sankcij in opozoril...se bodo glavne sile zadovoljile z delitvijo....

Torej, da ne bo pomote....Rusija zgubi največ...krim je samo neko plačilo....nič drugega...

He he kahl....a smo najivni....noben ni hotel cele Ukrajine..."Pupet masterji ne"....niso niti hoteli demokratične Ukrajine...nevarna ...zato ni bil podpisan sporazum v Vilni....

Torej...kaj se je zgodilo....Rusija je zgubila propagandno vojno z ZDA....ali drugače....Rusija je z svojimi plačljivimi mediji lahko govorila samo resnico(o zahodu-seveda je bila tiho o sebi) in je s tem naredila ogromno škode ZDA in razkrivanju dejanske nedemokratičnosti, hinavščine...zdaj tega ne bo možno...briljantno....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ukrajina je adijo oziroma za začetek Krim.

ZDA se pa nima kaj oglašat, ko pobija po Afriki in Aziji.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
@dodaske, zakaj propagandna fora?:eek:

Nihče ni omenil ukrajinskih oligarhov, kot možnih spodbujevalcev kaosa. Ta varianta se mi zdi prevej bolj verjetna. Ukrajinec v oddaji je mislim, da poslal jasno sporočilo glede tega. Tisti PM, ki ga omenjaš je verjetno del tega kroga.

Iz vzhoda Ukrajine sedaj vsak dan migrira po 3000 ljudi, sem prav razumel?

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Nihče ni omenil ukrajinskih oligarhov, kot možnih spodbujevalcev kaosa. Ta varianta se mi zdi prevej bolj verjetna. Ukrajinec v oddaji je mislim, da poslal jasno sporočilo glede tega. Tisti PM, ki ga omenjaš je verjetno del tega kroga.

To niso prevelike igrice za oligarhe, tukaj zadaj stojijo drzave. Poleg tega se ze iz pogovora ZDA diplomatov vidi da to ni stvar oligarhov ampak se dirigira od zunaj. Dve drzavi zagotovo, vse druge pa posredno.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
odlično tarča pa to mislim.....je kdo opazil Dimsija? Je kdo opazil s kakšnimi je poskušal? ...koga kle(na alterju) ni bilo nekaj časa...kod bi nekatere tukaj bral....drugače pa kot sem zgoraj rekel...poraz za Rusijo...in kot je eden rekel...zafrustriran ostanek Ukrajine na Ruski zahodni meji(novi)...ah ja....slovane se da med seboj skregat hitrejem kot bi rekel keks....ajajaj

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Dimsi je bednik, ni vreden komentarja.

eazy, kako prevelike igre za oligarhe?

Poslusaj se enkrat posnet pogovor Americanov, ne hebejo 2% kaj kdo hoce ali noce v Ukrajini. Bo kakor oni recejo. Tipicna CANVAS revolucija. Tudi to z snajperji so ze izvedli!

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

To niso prevelike igrice za oligarhe, tukaj zadaj stojijo drzave. Dve zagotovo, vse druge pa posredno.

Da premajhne ribe...Če spremljate situacijo na zahodu...torej pri nas, pa v EU, pa ZDA....boste opazili padec demokracije...terorizem je bil samo začetek, kot izgovor za opustitev nekaterih demokratičnih vrednot.... naslednje so bile nelegalne eliminacije in okupacije držav....potem en kup nesreč...groznih nesreč... BP v Gulf of Mexico pa Fukushima....vsa zadeva okol Krima in poraz propagandne vojne Rusije.....nekako resetira zadevo v očeh državljanov zahoda...Samo spomnimo se RT-ja....Tudi jaz nekaj časa nisem razumel kaj naj bi pomenilo...Tale tarča je meni odprla oči....Pred našimi očmi...je Rusija postala(tako tudi v tarči) v bistvu druga ZDA.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:vsa zadeva okol Krima in poraz propagandne vojne Rusije.....nekako resetira zadevo v očeh državljanov zahoda...Samo spomnimo se RT-ja....Tudi jaz nekaj časa nisem razumel kaj naj bi pomenilo...Tale tarča je meni odprla oči....Pred našimi očmi...je Rusija postala(tako tudi v tarči) v bistvu druga ZDA.

in kako tocno prides do taksnega nebulozenga zakljucka?
13.gif
Rusija je tukaj iz zelo slabe situacije za sebe izvlekla najvec in se vec lahko potegne iz te zadeve... Sedaj bo Kerryu&Co. zapiral vrata dokler mu ne kompenzirajo zgubljeno in to bodo placali Ukrajinci, posredno pa vsi Evropejci.

ZDA so spet nategnile EU ampak lahko svoj poraz vsaj delno kompenzirajo. Tukaj so najkrajso potegnili Ukrajinci in potem Evropejci.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
odlično tarča pa to mislim.... .je kdo opazil Dimsija? Je kdo opazil s kakšnimi je poskušal? ...koga kle(na alterju) ni bilo nekaj časa...kod bi nekatere tukaj bral. ...drugače pa kot sem zgoraj rekel...poraz za Rusijo...in kot je eden rekel...zafrustriran ostanek Ukrajine na Ruski zahodni meji(novi)...ah ja....slovane se da med seboj skregat hitrejem kot bi rekel keks....ajajaj

priden.gif

Jap, ded je kar nekaj podtikal, omenjal nonstop leto 2008 itd.. Bednik brez primere, me zanima kako ostro je nastopil proti Rusiji v letu 2008, ko so napadli Gruzijo...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:vsa zadeva okol Krima in poraz propagandne vojne Rusije.....nekako resetira zadevo v očeh državljanov zahoda...Samo spomnimo se RT-ja....Tudi jaz nekaj časa nisem razumel kaj naj bi pomenilo...Tale tarča je meni odprla oči....Pred našimi očmi...je Rusija postala(tako tudi v tarči) v bistvu druga ZDA.

in kako tocno prides do taksnega nebulozenga zakljucka?
13.gif
Rusija je tukaj iz zelo slabe situacije za sebe izvlekla najvec in se vec lahko potegne iz te zadeve... Sedaj bo Kerryu&Co. zapiral vrata dokler mu ne kompenzirajo zgubljeno in to bodo placali Ukrajinci, posredno pa vsi Evropejci.

ZDA so spet nategnile EU ampak lahko svoj poraz vsaj delno kompenzirajo. Tukaj so najkrajso potegnili Ukrajinci in potem Evropejci.

eazy Eazy... Bom takole razložil da bo jasno.

Kot sem že rekel..Rusiji je bilo to podtaknjeno. Ampak men ni bilo jasno kaj pridobijo ZDA pa EU...Vsi so vedeli kakšen je konc...Ampak zato, da se ta konc zgodi, je moral Putin uporabiti izgovore zelo podobne kot so ZDA uporabile v Iraku, pa Libiji...To je prava cena ki jo je morala Putin plačati, da je razrešil zadevo v svojo korist..Tisti dve novinarki..nista Rusinji a ne!!! In kva delata na RT-ju? Ja postavljata ogledalo ZDA...To je ves čas delal RT in to ne z lažmi...z resnico,,,in to ne z ruskimi novinarji...z Ameriškimi....novinarji, ki so obupal z mainstream mediji v Ameriki...Putin je sicer dobil bitko za Ukrajino...Zgubil pa bitko v vojni, ki jo je bil kar v Ameriki sami...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ah, tak plot je ZF, slučajno je tako izpadlo.

Dejansko nihče zaenkrat ni nič pridobil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ce se nekak razumem prvi del...ne zastopim kaj mata tu Fukosima in BP in Gulf of Mexico?
smile-1.gif

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa so Švabi počeli v Rusiji, npr. 3000km od Berlina?

Kaj pa zavezniki v Franciji, Italiji, Nemčiji itn?

Ampak vedno so grdi, grdi Rusi...

V Italiji so posiljenim ženskam postavili celo spomenik. No, v bistvu so Goumiersi posiljevali vse na dveh nogah. In io smo že pri črncih; zakaj neki jih ni bilo med osvoditelji, ki so vkorakali v Pariz? Mogoče zato, ker so zagrešili 85% vseh posilstev?

Čudno, da se ni nobeden zapičil v tole: http://www.primorske.si/Primorska/Istra/Ameriski-marinci-strazijo-na-vhodu-v-pristanisce.aspx
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.