Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Čisto laično: A kdo zdaj tepe te Ruse v Ukrajini, ali je Rusija samo izkoristila gužvo? Meni se zdi da to drugo?

Hja...zdej se zadeve šele zapletajo...... Prvo se mora nova ukrajinska oblast utrditi. Prvo so na vrsti Ukrajinci. Vsi Ukrajinci, ki so vrgli staro oblast, niso več prepričani kaj se dogaja. To je potrebno čimprej popraviti. En način je deli in vladaj....Torej fokusirat ukrajinski nacionalizem proti Rusom....to bi strnilo vrste v Ukrajini.... Nekdo bo rekel...ali ni potem Putin naredil napako?...Ne...Putin ni imel kaj drugega narest...Igra je bila Putinu vsiljena (nagrada za Sirijo)...Razlika je samo v tem....da ZDA+EU igrajo s Putinom zdaj strateško igro, med tem ko se Ukrajinci igrajo DEMOKRACIJO...Na žalost, če bo šlo po tem scenariju...bo bolelo...zelo....

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.134
4.106
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Čisto laično: A kdo zdaj tepe te Ruse v Ukrajini, ali je Rusija samo izkoristila gužvo? Meni se zdi da to drugo?

Meni se zdi to, da je revolucionarna vlada ukinila manjšinske pravice, kar konkreten napad na rusko manjšino. In to je storila takoj, ko je prišla na oblast.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.177
6.348
113
blizu močvirne prestolnice
V Moskvi se je zbralo tudi več sto protestnikov proti ruskemu vojaškemu posredovanju v Ukrajini, ki pa jih je ruska policija že razgnala in najmanj 40 tudi aretirala.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi: Meni se zdi to, da je revolucionarna vlada ukinila manjšinske pravice, kar konkreten napad na rusko manjšino. In to je storila takoj, ko je prišla na oblast.
In to neverjetno močno spominja na Hrvaško leta 1990/91.
Če jih ne bo srečala pamet (enih in drugih), se lahko scenarij odvije na isti način.

8888

8. jul 2010
34.177
6.348
113
Bolelo bo tudi Rusijo, še ene čečene in dagestance niso sposobni uštimat, sicer pa ne nakladajte, večina v državi so Ukrajinci ne Rusi, kar poglejte si zemljevide par strani nazaj. Rusom nihče nič noče oni so napadli suvereno državo, ampak vse se slej ko prej vrne!

8888

8. jul 2010
34.177
6.348
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Meni se zdi to, da je revolucionarna vlada ukinila manjšinske pravice, kar konkreten napad na rusko manjšino. In to je storila takoj, ko je prišla na oblast.

Ma o kakšnih pravicah govoriš, Rusi so v Ukrajini razen na Krimu prišleki, v glavnem so ukradli zemljo in če nočejo spoštovati države katera jim nudi kruh, se naj lepo spokajo nazaj od koder so prišli. Oni so 5 kolona.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bolelo bo tudi Rusijo, še ene čečene in dagestance niso sposobni uštimat, sicer pa ne nakladajte, večina v državi so Ukrajinci ne Rusi, kar poglejte si zemljevide par strani nazaj. Rusom nihče nič noče oni so napadli suvereno državo, ampak vse se slej ko prej vrne!

dej ne bluzi s takimi BS-ji.

Vse je zarad Rusije...Ukrajina je sam vmes...To tudi veš a ne...sam ti imaš drugo zadolžitev na tem forumu a ne....spuščanje megle...

Drugač pa terorizma ne moreš izkoreniniti...sploh ne, če dobiva financiranje od zunaj ....

Drugač pa ja...Tudi Rusijo bo bolelo...To je bil tudi namen tvojih Fuhrerjev a ne...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.634
7.102
113
Ukraine’s naval chief commander Denys Berezovsky has been fired for ordering soldiers to lay down arms to Russians in Crimea, Viktoria Siumar, deputy secretary of Security and Defense Council told a news briefing, adding that Berezovsky is currently being investigated on suspicion of state treason. “Rear Admiral Sergiy Haiduk has been appointed on his place,” Siumar added.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.605
5.682
113

Dost neumno izzivanje
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Slovenije tudi ne, predvidevam, če si tako načelen, si 91 moral zagovarjat Jugoslavijo.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.