Jaz sem cca. 2 leti delal na podobni ladji oz. na treh različnih ladjah! Delal sem v glavnem na relaciji Miami- Bahamski otoki- Cape Canareval. Zanimivo doživetje, pa še zaslušiš kar dobro. In doživiš marsikaj....
Imaš zelo različno ponudbo križarjenj. Lahko je eno-dnevno križarjenje(bolj namenjeno gamblingu), 3 dnevna, 4 dnevna in več... Jaz sem bil na tri in štiri dnevnih križarjenjih. No, pa tudi na enodnevnem, ampak to ni bilo na Bahame, ampak samo po odprtem morju v bližini Miami-ja.Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Koliko časa pa traja križarjenje po Bahamskih otokih?
Tudi teden dni, ali je kaj krajše glede na to da je razdalja manjša?
A prav na Liberty gresta? Kakšna pa je relacija in za koliko dni? Cene sem že malo pozabil, ampak mislim, da na Bahamih ni preveč drago, če že ravno ne bosta zašla v katerega od Resortov! Kam na Bahame pa bosta šla? Mogoče v Nassau?Citat:
Uporabnik buro pravi:
S punco odhajava na to križarko 29.12. Pa me zanima kako so kaj cene na otokih je drago ali je bolj poceni, ter kako je z ladjo? Lani sva križarila po Francoski polineziji in je bilo zelo drago.
Kakšna šala! Ne morem verjet! Bajni zaslužki in veliko preizkusov, da prideš gor delat za kelnerja!?Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Moj kolega je pa kelnar na eni takih križark po Karibih. Šel je v začetku maja, vrne se januarja. Se javlja po mailu in je čisto navdušen nad lepoto teh krajev. So pa to bajni zaslužki in moraš dati čez kar nekaj preizkusov, da sploh prideš gor delat.
Kraji so zelo lepi, je pa tudi mene zmotila prevelika gneča v morju, bazenu ipd. Mam raje kaj mirnejšega... ne preveč, ampak toliko da se bp gibaš v vodi.
Pa jst bi tud prosila za ceno celotnega potovanja:
letalo, križarjenje, doplačila, denar za porabit....
lp
Citat:
Uporabnik buro pravi:
S punco odhajava na to križarko 29.12. Pa me zanima kako so kaj cene na otokih je drago ali je bolj poceni, ter kako je z ladjo? Lani sva križarila po Francoski polineziji in je bilo zelo drago.