Ksz
med sihtom ratam lacen…kam bi sel….ha, aviopub postojna… pridem tja, do 16 ni pic in burgerjev…ok saj bom malico…prinese meni - “tole so kosila”… pogledam na meni…najcenejse kosilo 22 eur.
ne se hecat no.
sel na google in v srednji gozdarski soli jedel ceo kosilo s pijaco (tocen ledeni caj iz avtomata) za 4.90 eur.
Me cudi da sploh se kdo gre tjav aviopub
+1bil kar reden gost, če sem bil tam mimo na poti. Nazadnje malce pred novim letom tudi v času kosila, ki je bilo sicer korektno. Cena pa...
In sem tudi sam že odločen, da bom naslednjič kje drugje se ustavil za malico.
Na številko 1919 pošljite SMS z vsebinoKsz
med sihtom ratam lacen…kam bi sel….ha, aviopub postojna… pridem tja, do 16 ni pic in burgerjev…ok saj bom malico…prinese meni - “tole so kosila”… pogledam na meni…najcenejse kosilo 22 eur.
ne se hecat no.
sel na google in v srednji gozdarski soli jedel ceo kosilo s pijaco (tocen ledeni caj iz avtomata) za 4.90 eur.
Me cudi da sploh se kdo gre tjav aviopub
Trgovci že sprašujejo dobavitelje.Cene nafte padajo, cena žita je že na nivoju pred ukrajinsko krizo, se pravi bodo trgovci tudi začeli nizati cene, če verjamete
Državljani tudi vlado, za krizni DDV, kdaj se bo znižal na pred krizno ravenTrgovci že sprašujejo dobavitelje.
Že, ampak dobavitelji bodo mogli znižat cene, država pa ne bo rabila znižati DDVja.Državljani tudi vlado, za krizni DDV, kdaj se bo znižal na pred krizno raven
Malo sem skeptičen glede obojega, izkušnje, žalŽe, ampak dobavitelji bodo mogli znižat cene, država pa ne bo rabila znižati DDVja.
Ja,LM so dale kosarico Mercatorju. Mercator mleko podrazil od te podrazitve pa LM ne bi imele nic.Trgovci že sprašujejo dobavitelje.