Kriza in recesija

igi

Guru
13. okt 2007
5.580
1.186
113
Celje
Ksz

med sihtom ratam lacen…kam bi sel….ha, aviopub postojna… pridem tja, do 16 ni pic in burgerjev…ok saj bom malico…prinese meni - “tole so kosila”… pogledam na meni…najcenejse kosilo 22 eur.

ne se hecat no.

sel na google in v srednji gozdarski soli jedel ceo kosilo s pijaco (tocen ledeni caj iz avtomata) za 4.90 eur.

Me cudi da sploh se kdo gre tjav aviopub

bil kar reden gost, če sem bil tam mimo na poti. Nazadnje malce pred novim letom tudi v času kosila, ki je bilo sicer korektno. Cena pa...

In sem tudi sam že odločen, da bom naslednjič kje drugje se ustavil za malico.

• Všeč mi je
Reactions: KarEn

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
Če smo že pri aviopubu, a mi kdo lahko pojasni zakaj je tam vedno ogromno avtov parkiranih? Mislim, da ne gre tja noter toliko ljudi kot je tam avtov. Hrana, tiste dvakrat ko smo probali, se mi ni zdela nič posebnega. A se to folk tam parkira, pa skupaj s kom drugim vozi naprej na šiht al kaj?

disc

Guru
4. feb 2011
2.425
539
113
Tudi jaz ne razumem teh napihnjenih cen v avio pubu. Bil parkrat tam, sam noben presežek, razen v cenah :zavijazocmi:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.786
5.917
113
Ksz

med sihtom ratam lacen…kam bi sel….ha, aviopub postojna… pridem tja, do 16 ni pic in burgerjev…ok saj bom malico…prinese meni - “tole so kosila”… pogledam na meni…najcenejse kosilo 22 eur.

ne se hecat no.

sel na google in v srednji gozdarski soli jedel ceo kosilo s pijaco (tocen ledeni caj iz avtomata) za 4.90 eur.

Me cudi da sploh se kdo gre tjav aviopub
Na številko 1919 pošljite SMS z vsebino
Apollo 5

da bo imel naš mahoney za južno.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.405
3.712
113
uapm da se menda je ne šteje pod politične teme, če ljudem v času krize in recesije predstavimo nove poslovne priložnosti?

FnYflZWWYAE7WdF

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N