Kmalu bodo začel da se itak ne prehranjujemo zdravo. Da se poje preveč kruha in mesa. Da nam sam dobr hočjo.
Zagotovo ne bo škodilo malo diete. Meni je ta podražitev hrane taman motivator, ravno pravi čas.
Kmalu bodo začel da se itak ne prehranjujemo zdravo. Da se poje preveč kruha in mesa. Da nam sam dobr hočjo.
Resnica je ta da z dražjo hrano, pride več junk fooda.... Ko je žemljica v mercu 1 eur, hamburger pa 3 eur. Franšize grosisti so takrat nadvse konkurenčni, in folk leti tja...Zagotovo ne bo škodilo malo diete. Meni je ta podražitev hrane taman motivator, ravno pravi čas.
Resnica je ta da z dražjo hrano, pride več junk fooda.... Ko je žemljica v mercu 1 eur, hamburger pa 3 eur. Franšize grosisti so takrat nadvse konkurenčni, in folk leti tja...
Skratka tvoja ocena je zelo napačna. Tisti ki pazi na prehrano in tudi vnose in šteje kalorije ni (po navadi) reven in že sedaj pazi na to.... Seveda tukaj ni denar motivator ampak postava, zdravje in počutje....
Dan ko se bom jest začel z babo ukvarjat kva u trgovin kupuje in ji pridigat, pol bo pa zame konec... Nasprotno če neki kup kar ni dobro v familiji pizdimo, kva te jajca kupuje, ponavad je izgovor, da tistega niso mel.Zgrešil si, to ni moja ocena, to je bil le sarkazem. Je pa ena stvar, hrana je bila draga že prej ampak se s tem nismo ubadali, nismo o tem sploh razmišljali. Sedaj je hrana bistveno dražja in postal sem alergičen na hrano ki jo zavržemo, hrano ki ji je potekel rok itd. Torej od tega sranja s cenami dalje več moja ne kupuje brezglavo ker tega ne dovolim in se je prilagodila ker sicer ve da bo spet dretje v hiši. Torej pod črto, hrana nas ne stane nič več kot lani januarja, manj se zavrže, manj je ostankov. Da se bom pa odrekel kvalitetni hrani bo pa moralo res škripati. Prej se bom odrekel vsemu ostalemu luksuzu.
Manjši hladilnik nabav bo skos nafilanLustni problemi, jaz sproti ne morem filat...
Vidim da si capo di banda, tega ne dovolim.Ne govorim o tem da se ukvarjam kaj kupi ker vem da kupuje boljše stvari, popizdim pa ko je hladilnik natrpan, 30 stvari odprtih naenkrat (pol jih potem itak pocrka), ko začnem od zadaj ven vlačit jogurte, paštete, namaze... katerim je potekel rok že kdaj. Tega več ne dovolim in tu mnogo privarčujemo kar prej nismo.
Kdo je večji? Kdo je težji? Kdo je bolj pameten? Kdo več zasluži? No vidiš.Šefe. Taglavi indijanc.
pasemske al navadne? lahk kašno slikco?respekt, jaz sem zadnjič našel zmagovalca iz februarja zaprt nek eko jogurt v zadnjem kotu zgorja, ki se ga noben ni prtaknil. Smo naredili čistko, zdaj zgleda, kot da imamo prevelik hladilnik.
Furam isto politiko od letos bolj resno. ČE kupiš, požri, pa če se zadaviš poleg sistem. Potem se pa naučiš. Eni zlepa, drugi zgrda. Pa sama hrana še ni tak problem, gre v sekundarca v naravo, zivali pojejo, biotop. Ampak faking embalaža...
Zdaj so na vrsti mačke, kolk embalaže se to nagnete že na dan. Majku jim šabačku. Če bi bili kitajci, bi ta večje dve itak bile v skrinji, sta tak okrgle, da nogomet igramo z njimi.