Saj danes je za marsikoga sanjsko se bistveno bolj kot pred 45leti45 let nazaj. To si večina želi... Ker takrat je bilo sanjsko
Saj danes je za marsikoga sanjsko se bistveno bolj kot pred 45leti45 let nazaj. To si večina želi... Ker takrat je bilo sanjsko
En kup videov dobivam v zadnjih dneh....
Tale je ordinary joe... ne bullshita.
Pa od neprodanih avtov tudi dobivam....
Nekaj se dogaja se mi zdi....
Denar ne kroži, ker ima inventar previsoko ceno.Kratek povzetek,
......da denar ne kroži, ter da se inventar nabira.
Pred letom jih ni motilo kaj velik...Denar ne kroži, ker ima inventar previsoko ceno.
Saj je podobno. Takrat je bil internet rešitev za vse probleme človeštva.Vsekakor to malo spominja na famozno novo ekonomijo iz okolice leta 2001-02 in pokom dot.com balončka.
Nevem zakaj sekiranje, saj lahko gremo vsi k robiju v javni sektor.Saj je podobno. Takrat je bil internet rešitev za vse probleme človeštva.
Sedaj pa je AI rešitelj globalnega segrevanja, lakote v Afriki in Izraelsko-Palestinskega konflikta.
In kot za prvo, prihaja tudi za drugo soočenje z resnico.
Kar pa ne pomeni, da bodo tehnologije izumrle ali postale povsem nepomembne. Samo na realna tla bodo pristale.
Namesto reševanja fiktivnih problemov, kot so samovozeči avtomobili, bo treba reševati realne probleme, npr. kdo bo pucal riti vse bolj starajoči populaciji sveta.
Gradbeništvo. Kar mi je fascinantno, da se ful ponuja ljudi...Kaj pa to zaen foh?
dobi kar dobrih natančnih delavcev pa daj se še v vode microtoppinga potopiti.....tam pa so cekini.....Gradbeništvo. Kar mi je fascinantno, da se ful ponuja ljudi...
Se lani so bili za dve leti vnaprej zasedeniGradbeništvo. Kar mi je fascinantno, da se ful ponuja ljudi...
Hja se kar najde folka ki tak cegel kupi..Nepremičninsko - ceglarski balon je pred pokom tudi pri nas.
Sedaj imaš žljavžent na novo zgrajenih športnih premijskih luksuznih nepremičnin, ki prihajajo na trg in po danih cenah ne bodo našle kupca.
Npr. stanovanja v predelani stari bajti iz 1898, sedaj seveda preimenovana v vilo, lokacija vukojebina notranjske, cene cca 5 jurjev na m2..
V kaki Ljubljani so pa cene po 7 jurjev in več na m2.
To bo vse šlo cugrund. Ker razen preprodajalcev kokaina in njim podobnih mahinacij, si večina takih ceglov preprosto ne more privoščit.
Ampak take zadeve za moje pojme niso prava kriza. Temveč zgolj korekcija proti normali. Bodo pa spet banke in finančne institucije, ki so v to vlagale, cepale kot muhe.