Seveda, nesmrtni miti in legende o "jazbinšku" za 1990 pa "jugo kreditih" za 1980.A 20 let prej in pa se prej so pa ljudje hkraj stopili, da niso motili procesa, kar se je bajta kar sama od sebe na hitro željo gor postavila.
Seveda, nesmrtni miti in legende o "jazbinšku" za 1990 pa "jugo kreditih" za 1980.A 20 let prej in pa se prej so pa ljudje hkraj stopili, da niso motili procesa, kar se je bajta kar sama od sebe na hitro željo gor postavila.
So kr se... Bos razumel zdele kmalu, ko ti bo eden naprej vrgel, da 10 let nazaj je bilo v izi. Tebi je bila tvoja senkana v primerjavi z danes, npr... Kredo dobit je bilo sicer tezko in je bila draga, ampak gradilo se je pocen. Pol cez par let si pa z ugodno kredo poplacal staro in imel prakticno brezobrestni kredit. Ki ne upošteva inflacije in obrok seveda na vrednosti stemo pada. Inflacijske bajte nasega casa...
Leto 2000 zato da ne bo kdo pametoval o Jazbinšku hiperinflaciji, pomoči sosedov in ostalo.Hja, sej veš kako je... Danes je tako težko. Ze sama misel, da bi bilo treba pomigat, je tezka. In potem gledas sitne tastare, ki pa imajo. Ampak ker se je življenje na tej Zemlji začelo z njegovo prvo mislijo, da bi flet imel, prej pa nic ni bilo, se starta s pozicije, da tastar kar imajo, oni pa ne. Zakaj omejitev leto 2000? A 20 let prej in pa se prej so pa ljudje hkraj stopili, da niso motili procesa, kar se je bajta kar sama od sebe na hitro željo gor postavila. Vsaka generacija "kri šč*je", pardon izrazu, da je do svoje nepremičnine prišla in to se ne bo spremenilo. Edinole infantilno joka se bolj zaradi tega fakta danes. Ko mali otroci, ki se sredi trgovine po tleh mečejo, ker ne DOBIJO cokoladke.
Koliko se je tebi plača popravila zadnjih 10 let? Je enaka kot je bila?men lahko meče in reče kdo kaj če. Vedno obstaja gesta s sredincem.
Mi smo hišo naredili takorekoč brez kredita tudi s pomočjo €€€ od staršev.
Če tega nebi bilo, nebi šel v to, vsaj ne v taki obliki.
Je pa vseeno gradnja in storitve znorela v zadnjih par letih. x2. glede na naš zaključek. zakaj, ker lahko, ker je zadaj dovolj in še več, ki so pripravljeni crknit in se zasužnjit za desetletja.
2010 je bila minimalna plača 560 EUR neto sedaj je 902 EUR. Tudi ostale plače so zrasle. Morda ne 2x toliko. Ampak roko na srce tudi Cegli se niso toliko podraziliPlača nam verjetno ni šla več kot 2x gor. Smo se 10 let smejali kdo kupuje stanovanja po 2200€ na kvadrat v Situli. Danes se na Vrhniki prodajajo po 4 jurje na kvadrat.
Torej z donacijo.Mi smo hišo naredili takorekoč brez kredita tudi s pomočjo €€€ od staršev.
Če tega nebi bilo, nebi šel v to, vsaj ne v taki obliki.
men lahko meče in reče kdo kaj če. Vedno obstaja gesta s sredincem.
Mi smo hišo naredili takorekoč brez kredita tudi s pomočjo €€€ od staršev.
Ti si se v Venezueli kreditirala? Al v vzporedni realnosti zivimo?Valda, ce bi vedela, da bo najinih 200k€ krede samo par let kasneje situacija pojedla, skoraj kot se je to zgodilo v 80ih letih,
Prodajajo že, ampak kupil jih bo pa kdo?
eno je kredit, drugo je pa Kredit. To jaz ločim. In to sem komentiral.Torej z donacijo.
In zakaj te sedaj muci ker se tisti, ki jim ne podarijo starsi, zakreditirajo?
Clovek tezko verjame kaj vse prebere tu gor.