Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
91
11
8
Eh polemiziranje tukaj je brezveze, tisti ki ima disciplino stop loss je vedno na profitu. Seveda se včasih ne izide, najprej v mojem primeru pušiona na pušiono..... Po pravici zgubil par btcjev... Potem reset ... uporaljam par tehnik pri altih braeke of structure mi ratuje v 75% je pa stop loss tisti ki me drži v +. BTC pa je večina je pa res da sem pogosto na futures......

važn je procent tukaj, tehnik je ogromno,
Točno to. Verjetno ni trgovalca, ki je šel čez neko podobno zgodbo. Velika večina pa nima discipline in ne morejo krotit emocij, zato obupajo na točki pušiona na pušiono.
Na koncu je važno, da naštudiraš tehniko, pri kateri konsistentno dobiš več, kot izgubiš. Ker 100 uspešnih trejdov nima nihče.
Zdaj a je to vsak dan 1% ali vsak teden 2% ali pa 500% na 2 leti nima nikakršne veze. Koliko indikatorjev in kakšne strategije za vhod/izhod uporabljaš pa tudi ne.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.653
961
113
EU
Jaz imam enega kolega za indikator, kdaj kupiti kripto, on je sicer strokovnjak v neki večji finančni instituciji in ko on začne s katastrofalnimi napovedmi za kripto, je čas ko jaz dokupujem, ker on že tako ne mara kripta. Še vedno sem imel profit na ta račun. In zadnje dni je spet začel jamrat, tako da je morda spet prišel čas za nakup, le da mi še ne zdi dovolj negativen :p

B81

22. jul 2007
40.257
12.834
113
ja btc pride ponavadi leto dni od vrha nazaj dol do dna in to se računa oktober november... zadnjih nekaj 4krat je blo tak in se pričakuje da bo pač enako jbg zdaj :D

pol altov bo umrlo, taprvi pa bodo za kupit

1782654063656.png

corsol

Guru
11. mar 2010
4.070
1.527
113
Kaj pa ostali pocno kot pricakujejo, da nekaj bo :evil:
Nekateri glede na TA, drugi na ostale fin.trge, tretji glede na trumpa&Co.... ve itak nihce nic.
Torej po domače špekulacija, čeprav bodi nekateri trdili da je huda matematika.
Žalosno je , da počasi vse na svetu postja špekulacija, ....in kako z nič dela lambota v garaži imeti(oz golf 2 je prej nekdo omenil,...sam to ni ravno intimna želja večine)

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

B81

22. jul 2007
40.257
12.834
113
Torej po domače špekulacija, čeprav bodi nekateri trdili da je huda matematika.
Žalosno je , da počasi vse na svetu postja špekulacija, ....in kako z nič dela lambota v garaži imeti(oz golf 2 je prej nekdo omenil,...sam to ni ravno intimna želja večine)
Zame pač to odpade. Btw, prve btcje kupil v 2013 in imel velkokrat wtf izraz gor, tako da...TA nekako drži, dokler se ne bodo vsi začeli ravnat po tem - potem pa en saylor kupi, FTX, 3arrows pade in je cela štala in lahko rečeš TA myass :) Institucije so glavne, retaila ni več veliko, lej TOTAL3ES chart, kje smo...ta retail je včasih kupil za 1T, danes pa smo pod 400B.
1782662422501.png

Na koncu pa ima največji vpliv npr. izbira šefa FED-a, odlivi/prilivi ETF, začetek/konec vojne... nič ni zanesljivega in je totalna nemogoče planirana štala. Kdor misli drugače, je pač prišel bolj včeraj :)