Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
81
10
8
Ja, trenutno res ni neke jasne slike kam gremo. Če gremo preko 65K in ga retestiramo in spremenimo v podporo, potem so lepe šanse spet za višje. Na 55k območju je pa zelo močna podpora, ki bi vsaj prvi poskus napada morala zdržati.
Tako da jaz gledam za long okoli 55k in short okoli 65k. Seveda ne na slepo z limit orderji, ampak glede na obnašanje trga v tistem trenutku.

Pri trgovanju imaš vedno 3 možnosti, kupiš, prodaš ali pa ne narediš nič. Tretja opcija se mi v tem trenutku zdi najbolj smiselna.
Moj čisto oseben najbolj verjeten scenarij je premik do 65k, tu pa zavrnitev in padec v območje 55-57k.

Trg bo šel pa svojo pot neglede kako prepričan si v smer.
65k je po retestu postal podpora, na cca 65.5k je tudi VAL ranga, v katerem smo od februarja, ki prav tako nudi lepo podporo.

Sedaj gledamo 67k. Ob preboju in retestu 67 (kjer je tudi POC ranga), so pa potem lepe možnosti, da gremo nazaj proti 80k (VAH na cca 77k).
Seveda je na 67K trenutno še močan odpor, prvi napad ni uspel.

Na tedenskem grafu imamo po dolgem času bullish divergenco (cena in volume lower low, RSI higher low). To je ponavadi eden prvih znakov, da je dno blizu. Kar pa seveda ne pomeni, da smo dno že dosegli.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.701
9.074
113
Kaj je Mica in zakaj se zapira Kriptomat. Sredstva je potrebno prestaviti.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.746
3.764
113

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.070
9.275
113
hvala. sem odprla in zaprla nazaj. tole od mene terja več kot 3s, da bi vedela, kaj gledam. mogoče jih kdaj najdem...

mistique

Guru
16. jun 2009
16.746
3.764
113
Ja, za dolge zimske večere je to :zardelalter: To so nekatere izmed brezplačnih opcij. Lahko si odpreš tudi račun in zadeve malo bolj urediš... Ampak, sem ziher, da bo še kdo kaj bolj uporabnega zapisal.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.750
4.800
113
65k je po retestu postal podpora, na cca 65.5k je tudi VAL ranga, v katerem smo od februarja, ki prav tako nudi lepo podporo.

Sedaj gledamo 67k. Ob preboju in retestu 67 (kjer je tudi POC ranga), so pa potem lepe možnosti, da gremo nazaj proti 80k (VAH na cca 77k).
Seveda je na 67K trenutno še močan odpor, prvi napad ni uspel.

Na tedenskem grafu imamo po dolgem času bullish divergenco (cena in volume lower low, RSI higher low). To je ponavadi eden prvih znakov, da je dno blizu. Kar pa seveda ne pomeni, da smo dno že dosegli.
dvomim max do 69K potem pa konkretno dol lower low...

• Všeč mi je
Reactions: B81

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.750
4.800
113
Vsi ki trenutno skačete v alte jemlite profite ven, ker bo sledila radirka, problem je samo ta, da medvedje čakajo da se ponovno zgradi likvidnost, ki je bila na dol že žnjkrat pobrana.

Po domače past.