Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

igi

Guru
13. okt 2007
5.774
1.336
113
Celje
Zlato ima "samo" najdaljšo zgodovino in zato se zaupa. Drugih razlik jaz ne vidim, oz prednosti. Ostalo je vse ponudba povpraševanje.
jst vseeno mislim, da če gre vse skup v "ku.ac" bom s kakšnim filharmonikom mogoče vseeno še kje lahko dobil štruco kruha, salamo in flašo vode.
Druge prednosti pa nekako ni.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.382
1.987
113
Ga je pa najlažje prodat.
Se doživel v Grčiji ob prvem bankrotu, ko so blokiral dvige z bankomatov a je bilo 100€/dan al nekaj takega jaz pa brez gotovine sej je itak vse na karticah. Mhm ko so še pos terminali delal je šlo potem pa samo še fizični € pa srebro in zlato.
Saj če je bitcoin malo trznil, še ne pomeni, da bo apokalipsa . Itak je bil totalno precenjen in bo zdaj ob morebitni korekciji evforijo zamenjala panika. Kot vedno... obrnjen proces.

Se pa lepo 'občuti' (že tule na forumu) kako se je dejansko naselila panika, in zdaj se bo začelo z nepremišljenimi odločitvami, ko bojo čustva usekala na plano (zdaj onim, ki so kupovali BTC po 123.000 USD ni jasno kaj se dogaja, pa tako lepo je kazalo, pa vse je šlo samo gor (tu d mun!), vsi so govorili, da je zdaj to to, da smo v bulu in če ne zdaj pol nikoli...)

• Všeč mi je
Reactions: igi

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.287
3.786
113
42
Lj
A ni 20 milijard dosti malo, a se samo meni zdi? glede na to je market cap celotnega kripto trga 4 trillion, od tega ene 60% je bitcoin.

• Všeč mi je
Reactions: B81

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.382
1.987
113
Drgace je pa tako...kaj so se odlocili veliko se bo se pokazalo...morda so zaceli vnovcevat dobicke pri 120 jurjih, morda pa so zdajle zgolj sli po stop lost.e pod kanal v katerem se je bibal ntc par mesecev in bojo zadevo pognali proti 1t0, morda 200 jurjev.
Tule prognoze toliko veljajo kot vremensle napovedi na nacionalki in popu...nikol nisi cist ziher, da so se zmotili.