Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.399
4.428
113
Sam sem prodal cake v nedeljo, ko sem včeraj videl dump sem se samo nasmehnil,vsaj enkrat sem ujel pravi čas za prodajo. še enkrat dobil potrditev da smo na vrtiljaku kjer ni pravil, čeprav so vsi nabijali da bo cake šel na 5 usd, včeraj ob dumpi kupil Ada za 30c, danes prodal za 60c,od decembra naj se pa Golob in Boštjančič jebeta z kripto naprej
privoščim, moj scenarij je bil long, ko sem videl SP500 kako leti dol sem se usral skenslal order in holdam. Za prodajo sem bil prepozn. Bomo vidl kaj bodo institucionalci rekl. Takrat bomo vidl kako bodo reagiral.

Jest po pravici čakam na alt sezono in etf odobritev pri xrp. Pol pa tudi jaz razmišljam da spizdim pred januarjem ven.
Je bila pa to odlična priložnost.... in se popolnoma strinjam pravil ni več.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.399
4.428
113
SUI, še zdej ne morem verjet kam so ga porinl pa to je kot bi gledal glitch. Tole je likvidiralo vse dolgoročne long pozicije in no time.

1760337274378.png

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.399
4.428
113
kripto je za rajo še večji nateg kot delnice in ostali inštrumenti.
Zame še vedno nabolj na izi money. Je pa res hitr se opečeš. Holderjem trenutno predvse altov se bo pomoje smejalo kmalu.
Največji hudič pri kripto je pohlep in čustva, ta te košta likvidacije.

Tist ki ne razume nič je zanjga BTC, ko je nizek kupi in drži. Najboljši nasvet ki ga lahko dam. Alte kupuješ ko je dominanca btd.d visoka. Sploh ni treba kej dost chartov gledat.

Pa ne rabiš nekih šitcoinov kupovat, nekaj z velikim MCjem...
Samo vzodi so problem, ko enkrat dobro dobiš, tvegaš in potem dobiš to....

B81

22. jul 2007
39.244
12.047
113
Sej pravim, dolgo sem v kriptu kaj tazga pa še ne v 30 minutnem svečniku se je to zgodl.. To je načrtni skalp long pozicij. To bi mogl biti kaznivo.
Bo zanimvio ko se odpre NY....

Dobra izkušnja, da resnično nič ni nemogoče v obe smeri.
Na twiteru je neka razlaga...kako je en odprl racun, deposital na hyperliquid, tam operiral in po koncu potegnil dol...to je cisti insider trading... zaradi velikih milijonov pa bo cez cas od hyperliquid in isralih perpsov dobil se nekaj millsov v airdropu... adijo pamet.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.623
1.564
113
Samo tako, ce logicno razmislimo. Likvidirali so long pozicije daaalec v globino, zdaj pa da bi potickali ceno nizje? Zakaj, ce so pobrali dobesedno vse. Logicno bi bilo, da gre zdaj gor in ostalim prst v rit.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.152
897
113
Moj portfolijo še vedno isti :) LOL. Samo zamujena priložnost, da bi kaj dokupil.
Da pa hočeš tak flash-crash lovit kot navaden smrtnik, pa tako nima smisla, ker je isto kot, da greš igrat loto.

Najbolj ga pa hara BNB, če pogledaš graf, se sploh kaj ne zmeni za korekcije. Danes spet ATH.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.249
12.775
113
Samo en minorni vskok: zakaj so delnice nateg?

Vprašam zase, prjatu ma še man pojma kot jaz :evil:
danes je firma x prek delnic vredna 100, jutri pa 55.
Brez logike, samo nateg. Ti lahk sicer to zdaj obračaš kak češ. Reala je pa taka.

Osnovna logika sicer štima, da se privabi kapital, v rednici gre pa za manipulacije... Sicer je ze vsepovsod manipulacija, tudi zlato , diamanti in podobno...

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.249
12.775
113
ne ni logično, v firmi se nič ni spremenilo, sam en recimo nekaj twitne...

zlato...hja, mogoče pred 20 leti, danes še to ni ziher, tudi če imaš fizično v roki...ti ga znajo čez noč na pol spravit posvečeni... odpri oči.