Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Če obvladaš naredi
wink-1.gif

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
mi lahko prosim kdo konkretno napiše kaj je potrebno narediti na bitrexu, da proda pri določeni ceni, ko zadeva pada. NIkakor mi ne uspe nastavit

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Telegram je program ala whatsapp, prednost je v tem, da nima tako nizke omejitve št. sodelujočih v skupini. Bom naredil.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Telegram je program ala whatsapp, prednost je v tem, da nima tako nizke omejitve št. sodelujočih v skupini. Bom naredil.

Tudi jaz sem za telegram. Javi ce bos naredil, bodo infoji hitreje krozili
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik f5jfreak pravi:
mi lahko prosim kdo konkretno napiše kaj je potrebno narediti na bitrexu, da proda pri določeni ceni, ko zadeva pada. NIkakor mi ne uspe nastavit

Sell - Ask - Price (Bid), nastaviš (zaenkrat) zadnje 4 cifre... preveri še raje tukaj, ker še nisem prodajal na tak način na bittrexu, tako da nisem ziher.
Sicer pa piše, da ni nujno, da proda. IMO je bolje vsake pol ure pogledat ceno in prodat ročno..

https://www.sec.gov/fast-answers/answerslimithtm.html

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:

Sell - Ask - Price (Bid), nastaviš (zaenkrat) zadnje 4 cifre... preveri še raje tukaj, ker še nisem prodajal na tak način na bittrexu, tako da nisem ziher.
Sicer pa piše, da ni nujno, da proda. IMO je bolje vsake pol ure pogledat ceno in prodat ročno..

Kaj pa type pustiš kot je in time in force prav tako pustiš kot je?

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:

Drugače limit se ti prej izvede kot market. Ker limit stoji že nekaj časa in je v sistemu in ko pride cena do njega se izvrši. Market pa če je naval mora it v proces in vmes je cena že druga...

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Piše tudi:

bathrobehero  8h
At $0.20 per XVG, $898,560 worth of coins are being mined every day.

Which means the current price is not sustainable because the coin's market is much smaller than to be able to soak $900k each day long term. This coin is massively overpriced right now and while it might go higher, long term it will go down.

Jst sem ga solidno prodal zjutraj. Mogoce bi ga sedaj nazaj kupil za pol cene
wink-1.gif