Ne vem, sem že dvakrat zasledil njihove oglase in poslušal, njihovo predstavitev na internetu. Kot trdijo so že dolgo na sceni.A garantirajo donose ali le delajo namesto tebe, pomeni odprejo račun, denarnico, nakupijo valute itd.?
Vsaka borza omogoča mesečno ali tedensko vlaganje iz tvojega računa...
To imaš na htx? Al kje drugje?Kje naj naredim se en trapast racun?
Jaz sem jim dal €, naj mi jih vrnejo.
Isto kot zavarovalnice.
Za nakazilo premije dovolj podpis ma daljavo, za izplacilo skode pa cenytve zaposniki, slike, vloge, potrdila, naslov mame in oceta....
Se mi zdi da je za september tudi območje okoli 44k možnoSeptember statisticno najslabsi, ki mu sledita 2 dobra meseca. Obresti bodo sle dol in trg gor, upamo samo, da kaj v svetu dodatno ne eskalira.
Zmaga trumpa bo gor, zmaga kamale dol in to bo novembra.
Ce se kaksna vojna konca, bo gor.
Glede na stoletno nihanje trgov, bo 2025 in 2026 med in mleko
Blaž si to ti?September statisticno najslabsi, ki mu sledita 2 dobra meseca. Obresti bodo sle dol in trg gor, upamo samo, da kaj v svetu dodatno ne eskalira.
Zmaga trumpa bo gor, zmaga kamale dol in to bo novembra.
Ce se kaksna vojna konca, bo gor.
Glede na stoletno nihanje trgov, bo 2025 in 2026 med in mleko
the trend is your friendTorej najslabsi mesec se ze pozna...cas za nakup preden zda oznani nizanje obrestnih mer in se gre na "65k"
Nevem zakaj mi šesti čut pravi.... "to je to" in nas čaka rdeče leto 2025. Crypto in delniški trg.
Vsi nekako pričakujejo, da bo zdaj-zdaj štartal post halving bull... preveč očitno in ponavdi vodi to v obratno smer.
Kako pa kaj ostali, kakšen je kaj sentiment ?
Potem pa vidva s tvojim 6 cutom veckrat kaj tu napisitaMeni to šesti čut pravi že od marca. Takrat se je oglasil ponoči, zjutraj sem vse prodal. Malenkost pod špico.