Sigurno boljse od tega kak nimamo gnara, pa kak je vse drago, pa prokleti jansa itd..To se zgovarjate kot, da bi bili tajkuni in obračali miljone.
Sigurno boljse od tega kak nimamo gnara, pa kak je vse drago, pa prokleti jansa itd..To se zgovarjate kot, da bi bili tajkuni in obračali miljone.
Vedno je treba jamratSej še vedno jamraš, kako je drago, kak nimaš dnarja, ter prokleti golob ...
Predvidevam , da se cena postavi glede na trenutne cene na borzi. Zdej, oni lahko ta znesek v pol leta pomnožijo, ali pa naredijo bulo. Ampak, če držiš (hodlaš) v tem primeru btc/eth, se mi to ne zdi slaba naložba. Je pa definitivno riziko.ja za kolk, ce se btc cena oblikuje glede na tiste eure, cena potem nima veze, ker je vezena na eur ne na btc. ce pa je cena 1btc tudi ko bo padel za 50% potem pa ok, ampak tega filma ne bomo vidli. anede.
To se zgovarjate kot, da bi bili tajkuni in obračali miljone.
pri fizični osebi ni , pri pravni je.....Eno vprašanje, da kvalitetno zaključimo debato v gostilni in sicer a je pri nas trgovanje s kriptovalutami (dobički) obdavčeno ali ne? Jaz trdim da ja, nekdo pa trdi da ni in da je bil zgolj dan prelog ampak ni bilo sprejeto?
workaround je nakup zlata direkt z kripto in prodaja zlata to ni obdavčeno....
marsikjeKje to lahko narediš?
To sicer s kriptom nima povezave, samo da je naslov bolj pompozen.
Lepe cifre toleŠe ja, ravno jutri pride BCUT na borze, sel noter preko coinlista.
Drugace Flow je bil moj eden najuspesnejsih kovancev preko coinlista, dal 740$ not na topu bilo vredno cca 350k, ampak imel se polovico zaklenjeno. Prodal na koncu za 120k, od tega je polovico slo skoraj na nic, ker sem dal v UST (od 60k ostalo 5k$)