Lej, jaz se oglašam samo zato, ker mi je totalno glupo razmišljanje, da bi se moral nekdo ven metati, če ima denar. Pa ni važno, a je to kripto ali ne.pa ne resno me zanima...ker tile v okolici ki jih poznam so zasluzli s platformo ne s samimi kovanci. Itak "porš" scena na dan 1 ko je kapnilo, cez eno leto pa dalje, za minimalca. To so pol kvazi kripto bogataši.
Zato sprašujem. Ker na prvi vrg uča zgleda kot da boste ene par tule cuknili ene pol mio at least, za vid prdeža... pa me zanima, če je to to.
Zgleda da ne, da ste tako nastopili agresivno nazaj.
Trda tema je takrat, ko se v tej temi nic ne dogajauf, torej trda tema bolj kot ne vse skup? v alter reali?
Hja, vsakemu svoje. Vecina je zapravila profit po prvem hajpu, kot sem napisal pred par posti, v tretji rundi si ze previdnejsi (pomeni ne tvegas tako veliko, dcajas ven, podrobneje spremljas token, ki ti je vsec itd..).ne poln, al pa ja, napišimo: dovolj imam... (kar je za vsakega relativno).
Ja vidim kak bo to spet padlo dol v klet, in potem grupno razočaranje, pa nekaterim še kar ne bo potegnilo. Mam kolege ko so minali BTCje pred 20 plus leti, tist je pa kar kruta bila, ker so vse "zapravli" pred prvo zmago pred leti. Bi bili danes milijonarji z vilami in več poršeji, dubaj in podobne scene...tako pa so k sreči še vedno kolegi
Pred 20+ leti malo težko...Bitcoin je aktiven od 2009 naprej....ne poln, al pa ja, napišimo: dovolj imam... (kar je za vsakega relativno).
Ja vidim kak bo to spet padlo dol v klet, in potem grupno razočaranje, pa nekaterim še kar ne bo potegnilo. Mam kolege ko so minali BTCje pred 20 plus leti, tist je pa kar kruta bila, ker so vse "zapravli" pred prvo zmago pred leti. Bi bili danes milijonarji z vilami in več poršeji, dubaj in podobne scene...tako pa so k sreči še vedno kolegi
Zakaj je problem potegnit na TRR? A psihično v smislu lej kaj zamujam ali dejansko fizično (kar ni noben problem, samo nakazilo)?Hja, vsakemu svoje. Vecina je zapravila profit po prvem hajpu, kot sem napisal pred par posti, v tretji rundi si ze previdnejsi (pomeni ne tvegas tako veliko, dcajas ven, podrobneje spremljas token, ki ti je vsec itd..).
Najvecji problem pri tej sceni pa je dnar potegnit na trr.
Ocitno nimas dovolj, da zamortizirane avte kupujes.ne poln, al pa ja, napišimo: dovolj imam... (kar je za vsakega relativno).
Sam ne upam vec kot 4900 nakazat, me pa zanima, kako je, ce za en flat dobis na trr in nekega uk racuna itd..?Zakaj je problem potegnit na TRR? A psihično v smislu lej kaj zamujam ali dejansko fizično (kar ni noben problem, samo nakazilo)?
tnx za info, v glavnem da so bili v štartu poleg, vsi BTCji so šli nazaj v grafične in podobno. vse pokurli že pred prvim mehurjem.. v tistem ta zadnjem bomu je imel vsak po 1 ali pa 2 samo. dovolj sicer za kak izlet. _Mislim da niti nista prodala... al samo pol, ne poznam več zgodbe. V glavnem, žal ni bilo zmage.Pred 20+ leti malo težko...Bitcoin je aktiven od 2009 naprej....
vau vau vau, kak car, amacar.Ocitno nimas dovolj, da zamortizirane avte kupujes.
Btc 20 let se sploh ne obstaja.