Je sploh še zaupanja vreden projekt?
Naredili milijarderji za ozemanje retaila...Kaj porečete po vsem tem na solano? Kukr sem zasledil, oni tudi nekaj mutijo. Sej zato je pa najbrž tudi cena strmoglavila. Je sploh še zaupanja vreden projekt?
Kaj porečete po vsem tem na solano? Kukr sem zasledil, oni tudi nekaj mutijo. Sej zato je pa najbrž tudi cena strmoglavila. Je sploh še zaupanja vreden projekt?
Nakazuj postopoma, par k na mesec pa jena binancah in bitstampu mi je od prodaje (letos v pravem trenutku) ostalo nekaj denarja. Gre v bistvu za "play money", ampak vseeno količina ni zanemarljiva. Je to varno trenutno puščati tam ali raje prenakažem na TRR?
Kje je meja, da se takšen priliv poroča fursu? Vem, da načeloma ni obdavčitve, ampak vseeno se mi ne da dokazovati...
na binancah in bitstampu mi je od prodaje (letos v pravem trenutku) ostalo nekaj denarja. Gre v bistvu za "play money", ampak vseeno količina ni zanemarljiva. Je to varno trenutno puščati tam ali raje prenakažem na TRR?
Kje je meja, da se takšen priliv poroča fursu? Vem, da načeloma ni obdavčitve, ampak vseeno se mi ne da dokazovati...
ma ja, saj ideja je kupiti nazaj v nekem trenutku in pustiti pri miru do nadaljnjega. Ampak ta vmesni čas me malce skrbi.Zdaj a je varno ali ni, ne bi rad presojal, ker še oni ne vejo zakaj se gre oz. se bo šlo.
A jaz osebno bi pustil tak denar gor. Pač ena od menjalnic je počepnila, zadeve se kristalizirajo..in na koncu bo ostalo par največjih in kolikor jaz spremljam Binance so (verjetno) največje in možno dvomim, da bi pokleknile (tudi jaz se na Binancah, delam vse preko njih).
Na noben način pa ne bi prenakazoval na TRR. Če že, bi dal zadevo v enega od kripto USD.jev in preposlal kam drugam - pa spet, tudi tam ni garancije, da se bo denar obdržal.
BTC pada, zaslužki, so se obrnili v izgube, folk paničari, si puli lase -> to je igra velikih, da spravijo zadeve na za njih sprejemljive vrednosti, da spet nakupijo. Prodali so ovčakm, zdaj bojo kupili nazaj od teh istih ovčk, ki bojo rpodale v čisti izgubi in paniki. Torej..zdaj pančarit ne gre, zdaj je treba čakat na primeren trenutek za vstop in potem čez cca 2 leti pogledat kdaj bi bilo optimalno (ko bojo vsi salte delali kolk bo BTC dosegel nebo) prodat vse skupaj.
Daš na ledger ali podobne hladne denarnice?Nakazuj postopoma, par k na mesec pa je