Torej do 25.1. je treba dat v SUNDAE pool za sundaeswap tokene, kateri držite ado. Sam sicer pričakujem drop, ker, kot opozarja IOHK, omrežje ne bo zmoglo in se lahko čaka tudi več dni na transakcijo. Sam bi prodal pred četrtkom, ampak se mi gre za SUNDAE tokene, tako da bom pustil, vsaj do hydre.
BTW, če je kdo na MUESLISWAP kupil njihov governance token MILK, je do sobote naredil skoraj x30.
BTW2 SUNDAE pooli imajo ikono tortice zraven, da se ve, če bo kdo iskal..
Poglej priponko 52071
Ker moras "dat" ado v en pool, ki bo po 4 epochih (ali petih) dal Sundae tokene. Ne velja, da imas samo na CEXu (binance, kucoin itd...). Treba je delegirat v pool, dobivas ada ca. 5% apy in sundaee.Čak čak, zakaj bi mogu dat ADA v denarnico? Ne spremljam pogosto novic imam pa kar precej cardanota na binancah
Nisi nic narobe naredil, pusti do HYDRE, ce bo pol tega, kar obljubljajo, bo pocloTudi mene zanima, sem se zajebal in kupil to s*anje malo preden je padlo za skoraj 50%
Lani so obljubljali, da bo šel cardano na 10$...Nisi nic narobe naredil, pusti do HYDRE, ce bo pol tega, kar obljubljajo, bo poclo
Aha,pol gre v bistvu za air drop?Ker moras "dat" ado v en pool, ki bo po 4 epochih (ali petih) dal Sundae tokene. Ne velja, da imas samo na CEXu (binance, kucoin itd...). Treba je delegirat v pool, dobivas ada ca. 5% apy in sundaee.
Ni zaklenjeno, vedno lahko vzames ven, stane nic. Jaz sem ogromno v zrak spustil, ko nisem imel v poolu prej in sem vse dal na 4 wallete v Yoroi walletu in delegiral v pool.
Lahko das tudi na cold wallet , ce hoces.
Ali pa bo claim, ne vem... pričakuje se FUD, tako da zna cena pastAha,pol gre v bistvu za air drop?
Se pa mofm pohvaliti,da sem trenutno s cardynotom še vedno v zelo lepem plusu. Upam samo,da ne bo sedaj vseskupaj zgrmelo v podn, ker sem se pohvalil