Ali uporablja kdo binance earn oz staking?
Na kak nacin sluzite s crypto? Jaz bi tudi se kaj drugega probal, razen hodlanja)
Kaj pomeni teh 90 dni in 40%. pri adi dobiš pa cca 5% na leto?v medvedu, pogledam na binance katera locked staking ima največje obresti za staking, recimo ta trenutek ima CAKE za 90 dni cca 40% kar je odlično, prav tako MDX, odločam se na podlagi stabilnosti(ja vem je smešno) in na podlagi obresti, ampak trenutno imam v stakeu samo ADA, ker grem dolgoročno
Sem že probal v preteklosti. Ja tko nekak je bloEnostavno, kupujemo ko je cena nizka in prodajamo ko je visoka. Kdaj malo bolj uspe kdaj pa tudi ne.
imaš morda boljšo sliko, iz tega jpg-a se ne da prebrati. Hvala.Evo, dobil
Za 90 dni das stejkat in dobis v tem primeru 40% letnih obresti. Ne mores eno leto not pustit, tako da ni 40% na vrednostKaj pomeni teh 90 dni in 40%. pri adi dobiš pa cca 5% na leto?
Nisem vsega prebral...
...mi je pa padla v oko njegova razlaga, da ker je šlo za "pasivno naložbo" - kao ni trejdal - davka na dobiček ni treba plačati.
ok. hvalaZa 90 dni das stejkat in dobis v tem primeru 40% letnih obresti. Ne mores eno leto not pustit, tako da ni 40% na vrednost