Pa se to....navadno, ko kovanec v zelo kratkem casu zleze gor za 100 ali 200 procentov, ga prodaj in cakaj na korekcijo oz. da pade in ga ponovno nazaj kupi. Recimo, BNB je zelo narasel v parih tednih...zadnje ure je skakal po 10 eurov gor. Ko sem v sluzbi to videl, sem ga hotel prodati pri 520 eurih, vendar nisem mogel, ker sem bil v sluzbi in nisem imel 2fa, da bi ga prodal. Tisti dan je prisel do 537 eurov. Ko sem prisel domov, sem ga prodal pri 474 eurih. Danes poglej, koliko je...cca 375 eurov trenutno. Lahko, da bo padel pod 300 eurov, ampak bo to instant spica, v kateri ne bos mogel reagirati.
Prejsnji ATH BNB-ja je bil pri 278 eurih, torej bo sedaj naceloma poskakal do tistih vrednosti...Lahko bo sel se nizje, lahko, pa samo do cca 350 eurov. Tole govorim na splosno, ko opazujem popravke kovancev
Prejsnji ATH BNB-ja je bil pri 278 eurih, torej bo sedaj naceloma poskakal do tistih vrednosti...Lahko bo sel se nizje, lahko, pa samo do cca 350 eurov. Tole govorim na splosno, ko opazujem popravke kovancev