Uporabljam Coinbase, ampak ne podpira vseh valut, med njimi ni tudi npr. Dogcoina, ki me zanima? Katero drugo menjalnico naj si registriram, kaj priporočate? Se splača kupiti Dogcoine?
Ne razumem ljudi, kateri kupujejo kovance kateri so bili ustvarjeni kot šala. Vsi se delajo norca iz te valute, ampak še vedno se najde dovolj velik krog ljudi, kateri pa ipak verjamejo v njega. Med pisanjem tega odgovora je bilo ustvarjenih nekaj tisoč novih Dogecoinov, skoraj tako kot tiskenje denarja.Uporabljam Coinbase, ampak ne podpira vseh valut, med njimi ni tudi npr. Dogcoina, ki me zanima? Katero drugo menjalnico naj si registriram, kaj priporočate? Se splača kupiti Dogcoine?
Danes imaš razprodajo oz diskontne cene. Kupi nekaj od dokaj stabilnih valut, z iskanjem 1000x kovancev se boš pa najbrž popekel. Si zamudil.Časa imam veliko, edino znanja mi primanjkuje...
Po koliko različnih menjalnic pa imate registriranih?
Ja, kul.. Saj nic slabega, samo dobronamerno.Vsi se ves čas učimo in odkrivamo nove stvari. Se imam namen malo bolj izobraziti v smeri kriptovalut in zato mi tvoji posti niso ravno v veliko pomoč. Tudi zate so bile kriptovalute na začetku neznana zadeva.
Kaj je to PG, če mi lahko poveš?
in zakaj ravno DOGE?Uporabljam Coinbase, ampak ne podpira vseh valut, med njimi ni tudi npr. Dogcoina, ki me zanima? Katero drugo menjalnico naj si registriram, kaj priporočate? Se splača kupiti Dogcoine?
Računali so, da boš ti kupil do sedaj..... potem so pa rekli, dajmo ga zajebatZakaj pa gre dons vse dol?