Kolikor sem uspel izvedeti, se najprej registriraš, preden pa lahko delaš kakršne koli transakcije, pa moraš izkazati svojo identiteto. Tako naj bi bilo na Bitstampu. Dvomim, da je na Binance kaj dosti drugače.Kako pa bodo ugotovili, da se želiš registrirati ravno ti, če jim ne daš osebnih podatkov? Kot bi želel dvigniti denar na banki, pa bi jim pokazal izkaznico šele potem, ko bil dobil denar
Bog daj en takšen teden, da bi imel 100 BTC dnevno za prodat.. ;-))Imaš prav. Če si zrihtaš račun na verified, pa do 100 BTC na dan.
Nisem več poskušal, ker trenutno nimam časa. Bom čez kakšen dan spet poskusil. Kje neki 2FA, če še do dokončnega odprtja računa nisem prišel, ker mi niso poslali "verification mail".cnpod, sedaj sem ženo v 10 minutah registriral na Binance in vključil 2FA avtentikacijo. Sej si si jo tudi ti, ne?
Saj vse drvi v prepad...Zakaj eth drsi navzdol?
Zakaj eth drsi navzdol?
Ok majstri, bom še tule vprašal. Kaj kupit sedaj. Žena mi je dala pare in rekla, nabavi. Nikakor se ne morem odločit, kaj bi nabavil. Sem pa med drugim registriran tudi na Binance. Sam imam ENG, TRX, XVG, ESP in GTO.
zadeva gre proti realni vrednosti - proti 0.