Ti si pa že nekaj "prigaral" z AE, če si jih veliko kupil.. Na kateri borzi pa kotira?Aeternity (AE) vzami, letos bo mainent v Q2, bodo konkurenca ETH. Zna na kake 5-10$ prilezt. Jaz sem jih sicer v ICO nabavljal po 0.03$, samo so še vendo dokaj poceni
Nekaj mam na borzi ostalo mam na ledgerju. To kar dnevno porabiš ali tedensko imaš komot na borzi, ostalo pa si spraviš na svoj wallet. Sej ko pride cena do tam kjer hočem bom že vedel in imel nastavljeno vse. Pošlješ si pa v par min. iz svojega wallet na borzo.A Binance laufa € --> coin al samo coin --> coin
Pa še glede sell order; če prav vem, lahko daš sell order samo, če imaš valuto na računu pri borzi. Torej ne v "mrzli špajzi". ;-) A gre zaupati borzam tako na daljši rok? Meni so vsi svetovali, da če bom kaj kupil, takoj na hladno.
Če sem že zoprn z vprašanji mi povejte. Ker pojma nimam mi ne preostane drugo kot, da sprašujem...
Na Binance se vsekakor registriraj, ker je ena od vodilnih. Ko je bil naval november - december so morali omejiti registracijo novim uporabnikom, ker jih je bilo preveč. Bittrex npr. še zdaj nima odprto za nove uporabnike...