Kriminalisti na obisku

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Naj še porihtajo njihov klicni center. Da dobiš informacijo na "modri številki" te vežejo na 5 različnih številk, če imaš srečo dobiš info..., če ne pač ne. Še prej moraš imeti srečo da zadaneš delovni čas.

Sem iskal eno info in mi je oseba na modri številki dala števlko od sodelavca.., češ da on pa ne ve tega. Dobim sodelavca, mi pove isto in da cifro od drugega..., dobim tretjo cifro isto.... tretji mi pove, da je tisti, ki ve na kosilo in če ga lahko naknadno pokličem na to in to cifro... pokličem in po 2 urah sem nekako uspel dobiti info po petih pogovorih.

Informacijski klicni center my ass.
hysterical-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Zakaj pa preprosto ne vprašaš tistih, ki stvari poznajo in ne nekih študentkov, k nevejo, kaj delajo?
Imaš podforum Novosti pri TM, kjer lahka prašaš, lahko pa tudi sendaš pm, pa povprašaš
tongue-1.gif

@Grube: je že v novostih.. Mi vse zanikamo.
grims-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pustimo APEK na miru. Nikjer ne piše, da je hišna preiskava povezana s Tušmobilom. To so za zdaj zgolj ugibanja in nekorektno bi bilo v zadevo vpletati Tušmobil.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Odgovor Ministrstva za gospodarstvo:

Revizijski pregled zakonitosti podelitve frekvenc Tušmobilu, ki ga je Ministrstvo za gospodarstvo izvedlo v letu 2008, ni odkril kršitve Zakona o elektronski komunikacijah ali oškodovanja državnega proračuna. Kljub temu je nenavadno, da je APEK dodelil frekvenco določenemu podjetju brez razpisa in brez plačila.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Sorry. Matjaž Janša, član SDS, zame ni niti približno tako verodostojen vir, kot bo v tem primeru sodišče. Postopki glede tega so že na sodišču, samo toliko.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
e k sm tale naslov vidu sm si reku....če tole ne bo kako mXsovo sranje
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
ksz

Ravno ujel na TV - razlog je sum korupcije oz nesmotrna poraba sredstev. Simonič je baje imel v dveh letih sklenjenih za okrog milijon svetovalnih pogodb z zunanjimi izvajalci, med katerimi so tudi njegovi osebni prijatelji. Ob tem niso pozabili povedat, da je tip viden član sds.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

Ravno ujel na TV - razlog je sum korupcije oz nesmotrna poraba sredstev. Simonič je baje imel v dveh letih sklenjenih za okrog milijon svetovalnih pogodb z zunanjimi izvajalci, med katerimi so tudi njegovi osebni prijatelji. Ob tem niso pozabili povedat, da je tip viden član sds.

Saj, če bi kdo članek do konca prebral, je točno to tudi pisalo

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

Saj, če bi kdo članek do konca prebral, je točno to tudi pisalo

Če bi najel Ultro za svetovanje, bi bilo vse fajn. Luzer luzerski od Simoniča.
nahrung002.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ha ha ha ha
smile-1.gif

pozabil si še deklerirati spremenljivke in zaključek
467716-post_slo.gif