Ne - kriv je IJJ, Pohar samo puca gnoj za njim.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Pohar je kriv za revščino v SLO
Ne - kriv je IJJ, Pohar samo puca gnoj za njim.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Pohar je kriv za revščino v SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kateri dol novinarji in fotografi (no, slednji lahko slikajo kjerkoli, saj imajo zoom) ne razumejo?![]()
"na dajem komentarjev, ne dovolim slikanja"
Potem pa še bolj udrihajo po človeku.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam osebno razumem, ko mi nekdo reče "no photo", ker ima vsak pravico do tovrstnega "kvizkota" ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kateri dol novinarji in fotografi (no, slednji lahko slikajo kjerkoli, saj imajo zoom) ne razumejo?![]()
Če si javna oseba (politika+JU nad določenim nivojem, državna firme + firme ki kotirajo na borzi, estrada, vpleteni v kriminal, vključno z gospodarskim ipd) do tega po mojem nimaš pravice in ne smeš imet pravice. Če ti to ne ustreza, se pač ne ukvarjat s takimi stvarmi.
Poleg tega bi bilo treba laganje medijem naredit za KD. Ne pa, da se tajkunčki smejijo v ksiht novinarjem in lažejo. Ali naj pove po resnici ali pa reče "brez komentarja" (pa bomo vedeli, da je pizdarije počel).
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če si javna oseba (politika+JU nad določenim nivojem, državna firme + firme ki kotirajo na borzi, estrada, vpleteni v kriminal, vključno z gospodarskim ipd) do tega po mojem nimaš pravice in ne smeš imet pravice. Če ti to ne ustreza, se pač ne ukvarjat s takimi stvarmi.
Poleg tega bi bilo treba laganje medijem naredit za KD. Ne pa, da se tajkunčki smejijo v ksiht novinarjem in lažejo. Ali naj pove po resnici ali pa reče "brez komentarja" (pa bomo vedeli, da je pizdarije počel).
Zanimivo, nisem vedel, da obstaja predpis, da moraš na ulici novinarjem dajati intervjuje. Verjetno je tudi sankcija?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimivo, nisem vedel, da obstaja predpis, da moraš na ulici novinarjem dajati intervjuje. Verjetno je tudi sankcija?
Optimist.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
...
Verjetno razumeš, kaj pomenita, ne?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Saj si ravno ti trdil, da obstajajo predpisi, ki definirajo javno osebnost.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, "po moje" = narobe, ker ni predpisa.
.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ah, ne samo spomin. Širca pripravlja medijski zakon, ko bo medij lahko prepovedal kar inšpektor - brez sodišča.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nekateri pa kar sami ugasnejo=brezčasnikiedino dolg ostane.![]()
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
"po moje" = je v gornjem primeru pomenilo, da si v zmoti![]()